1
2
1

Mensen geven individueel en collectief vorm aan hun leven hier op aarde.

Onbewust bewegen mensen in allerlei uitersten, om aspecten van het leven te ervaren.

De ontwikkeling van de aarde-mens.

2

Wanneer het hart betrokken raakt kunnen mensen zich ontwikkelen naar de meer verfijnde niveaus in zichzelf.

De ontwikkeling van de kosmische mens op Aarde.

Creëer nu mee, in het draagvlak voor Bewustzijn

juist nú, opdat de mensheid wakker kan worden

Over de afgelopen 15 jaar zien wij, dat meer mensen loskomen van de angst en emotionele strijd, die al zó lang over de Aarde heen bewegen. De ‘Corona crisis’, heeft teweeggebracht, dat uiteenlopende belangen van mensen onder een vergrootglas zijn komen te liggen.

Zowel in onze samenleving als wereldwijd is het ‘onbewust ervaren in de dualiteit’, voor mensen nimmer zó scherp geweest. Op allerlei niveaus lijkt de mensheid in oorlog met zichzelf.

Echter, wanneer mensen eenmaal loskomen van angst en emotionele strijd in zichzelf en betrokken raken met het onvoorwaardelijke niveau van hun Hart, ontstaan er nieuwe mogelijkheden. Mogelijkheden die leiden naar de meer verfijnde ontwikkeling van de kosmische mens. Bovendien is dat, juist in deze tijd, van het aller grootste belang.

Letterlijk... Want de toekomst van onze kinderen hangt er vanaf.

Vanuit dít belang voor de Aarde & al haar Bewoners, was én is het onze intentie om bewustzijnsontwikkeling dicht naar de mensen te brengen. Gewoon midden in de stad.

Dit doen wij met behulp van ‘De Werfeling’, het magisch Hart van Utrecht.   

Pay us Forward

Over de Werfeling

Midden in het stadscentrum van Utrecht vind je de Werfeling, een magische werfkelder van 234m2, waar mensen jong en oud, hun hart kunnen ophalen. De belangrijkste elementen van de Werfeling zijn haar:

 • Wizard store, waarin klanten langs 13 Archetypen bijzondere cadeaus kunnen uitzoeken;
 • Mystieke bibliotheek, waar men in een heerlijk nisje weg kan kruipen met een inspirerend boek;
 • Bijzondere meditatiezaal, waar we mensen meenemen naar de stilte van het hart;
 • Opleidingsruimte, waar mensen ruimte kunnen maken voor persoonlijke ontwikkeling;
 • En tot slot het ‘Oracle Field‘ dat bestaat uit een aantal fijne werkplekken, bedoeld voor mensen die in alle rust wensen te werken aan eigen creaties.

Ons unieke concept is geboren in 2017, te Groningen. We wilden toen al graag richting het midden van het land, vanuit de intentie: “Bewustzijnsontwikkeling & de magie ervan, meer zichtbaar onder de mensen te brengen, in het hart van Utrecht”. Eind maart 2019 zijn wij zowel privé als zakelijk naar Utrecht verhuist. 1 April kregen we de sleutel van de Werfeling, dat toen nog een kale vochtige kelder was. Vijf maanden lang hebben we onze handen uit de mouwen gestoken, en de Werfeling omgetoverd tot de magische plek die zij nu is.

1 september 2019 was de opening voor onze vaste klanten.
Om deze nieuwe start te financieren hebben we ons huis in Groningen verkocht, een Crowdfunding Campagne opgezet binnen onze vaste klanten kring, en geld geleend bij de Triodos bank.

In het vroege voorjaar van dit jaar, vóór de eerste lockdown, was de Werfeling  goed onderweg om het hart van de Utrechters te veroveren. Nieuwe klanten iedere dag, blij verrast, bij het nemen van de werftrap naar de entree beneden. Voor andere Utrechtenaren is de ‘Werfeling’ een nog onontdekt avontuur.

Nu, 8 maanden later, wordt de Werfeling bedreigd in haar bestaan. De steeds weer veranderende overheidsmaatregelen hebben een forse impact op ons voortbestaan. De binnenstad van Utrecht is niet meer dezelfde als tijdens de start van het avontuur in het voorjaar van 2019.

Pay Us Forward

De Werfeling, haar hart gelukkig nog even magisch als altijd, voelt de koude leegte van de binnenstad om haar heen. Het is alsof ook háár, de adem wordt ontnomen, en ze voelt hoe de druk van de crisis haar tol begint te eisen. Het is best een lange adem, om in dit economisch gewelddadige overheidsbeleid, te blijven staan met rechte rug. Veel ondernemers, ook om ons heen, bezwijken onder de druk.

Wij zijn beslist niet bang om ’te sterven’ maar we gaan absoluut veel liever voor het leven. Het betekent dan ook de wereld voor ons, wanneer wij ons werk kunnen voortzetten & ons hart kunnen laten zingen in de Werfeling.

Nu, op dit moment, kunnen we jouw support goed gebruiken in het voorzien van een stukje basis voor bestaan. Straks als we met z’n allen door de crisis heen zijn, zien we je financieel support graag om het draagvlak voor bewustzijn te bekrachtigen. En vooral zodat we jonge mensen kunnen blijven ondersteunen in de ontwikkeling van henzelf.

Van Pay Us Forward naar Pay It Forward
Om op termijn te kunnen investeren in nieuwe stappen.

We zien veel jonge mensen met een groot enthousiasme voor bewustzijn en spirituele groei. Wij werken graag met deze vaak fijngevoelige en wijze mensen. Daarnaast zien wij een groot potentieel in hen, en de rol die zij hebben in de veranderende wereld van vandaag. We zien ook dat deze jonge mensen zich vanuit hun begaafdheid gemakkelijk verliezen in de wereld om hen heen.

De opleidingsprogramma’s die wij bieden zijn direct passende sleutels op de ontwikkeling waarin deze mensen  zich bevinden. Hoewel wij specifiek passende prijzen voor deze groep hebben zien we dat hun portemonnee soms nog niet helemaal aansluit. Hoe leuk is het dan, om waar nodig, deze groep een stuk te kunnen ondersteunen vanuit Pay It Forward.

Onze dank is groot

We danken je voor je aandacht hier.
In het lezen van ons verhaal, én voor je support daar waar je kunt en het goed voelt voor jou.

Met warme groeten,

Rien en Celeste,
De Werfeling

8 December, 2020

Pay us Forward

De Werfeling zoekt investeerders

Jouw financiële bijdrage gebruiken we onder andere om:

 • De komende tijd de betaling van onze huur te kunnen blijven waarborgen;

  De steeds weer veranderende overheidsmaatregelen hebben een forse impact op ons ondernemerschap.

  Onze maatschap Uniovision waaruit de Werfeling is voorgekomen, wordt volledig op onze eigen schouders gedragen. We zijn hierdoor op alle niveaus aansprakelijk. We zijn ons welbewust dat dit in der tijd onze eigen keuze is geweest. We houden van eigen verantwoordelijkheid, het geeft ons de grootste mate van vrijheid. Deze crisis hebben we echter niet aan zien komen. Dat is misschien vreemd voor helderzienden, maar onze aandacht zat dáár niet.

 • De ontwikkeling van Bewustzijn in het hart van Nederland te waarborgen naar de toekomst;

  Graag willen wij met de Werfeling, blijvend kunnen bijdragen aan het vergroten van bewustzijn op onze prachtige planeet Aarde. Opdat de Werfeling er straks ook nog voor jou én anderen kan zijn, vragen we je om haar een hart onder de riem te steken met een funding die goed voelt voor jou.

 • Meer zichtbaarheid te creëren voor de Werfeling

  Op dit moment is onze grootste marketing kracht de mond tot mond reclame van onze klanten, ofwel ‘viral marketing’. Hoe leuk is het om te horen, dat mensen uit andere delen van Nederland getipt zijn, om de Werfeling in Utrecht te bezoeken 🙂
  Dit gebeurt nu met regelmaat.

  Veel andere vormen van marketing zijn doorgaans een kostbare aangelegenheid. Daarom hebben wij daar tot op heden nog niet veel gebruik van gemaakt. Wanneer hier meer ruimte voor komt, kunnen meer mensen genieten van de Werfeling, en er voor hun ontwikkeling gebruik van maken, wanneer zij dit wensen.