fbpx
1
2
3
4
5
6
7
1


Thuisbasis ‘De Werfeling’
wereld in het Hart
Oudegracht a/d werf 163
3511AK, Utrecht
030 227 3360

2


Fundamentals  & Monumentals
ruimte creëren voor wie jij wilt zijn

3


Fundamentals & Elementals Juli & sept/okt 2020
Ruimte creëren voor wie jij wilt zijn

4

Monumentals of the North juni 2021
De kracht van moeder Aarde

5


Monumentals Florence okt 2020
Macht in dienst van Liefde

6

Luimiëre de Migou
Zuid Frankrijk

7

Fundamentals & Monumentals jan/feb 2021
Almendres cromlech steencircle

Maak kennis met onze spirituele reizen

Onze spirituele reizen zijn magische avonturen.

Want de magie van de mensheid en Aarde is veel groter, dan mensen zich in de beperkte dagelijkse omgeving van wonen en werken, realiseren.

Ook neigen mensen om hun beleving af te stemmen op het tijdsvenster van één leven.

Totdat je op een Pyrenese bergpunt, in een duizend jaar oud kasteel staat. Of wanneer je jezelf onderdompelt, in de magie van een tienduizend jaar oude steencirkel.

Dan voel je de lijnen van het web van tijd, pas echt tot in je vezels. Met de kracht van de Aarde overal om je heen en een adembenemende melkweg ‘s nachts boven je hoofd.

Het opent je hele beleving, waardoor je met meer gemak kunt kijken naar jezelf in relatie tot het grote geheel.

Fundamentals

Katharenland, Zuid Frankrijk

 • Fundamentals

  Katharenland, Zuid Frankrijk

Binnen ons aanbod van spirituele reizen, is het buitenlandse Fundamentals programma een uitstekende manier om je eerste stap te zetten, op het pad van de grote magie.

Want de combinatie van persoonlijke ontwikkeling met de ervaring van een mystieke setting, geeft je een avontuur dat je niet snel zult vergeten.

Bovendien zijn onze spirituele reizen anders. Het zijn geen retraites of studiereizen. Ook zijn het geen lichtwerkers belevenissen of yoga workouts. En toch zit er van alles in.

Het gaat over persoonlijke ontwikkeling, er is volop ruimte voor ontspanning, er zijn actieve en stilte meditaties. Daarnaast zijn er verhalen, en er gebeurt van alles in ‘materie en energie’.

Eigenlijk is het een aaneenschakeling van ‘vallende kwartjes’, die je zal doen verrassen hoeveel magie er onder de dagelijkse hectiek schuil gaat.

Informatie

De sfeer

De sfeer van Fundamentals is mysterieus. Omdat het voor veel van de deelnemers de eerste kennismaking is met onze spirituele reizen, begeleiden we je stap voor stap dieper in het avontuur. Van een verrassende openingsceremonie tot en met de indrukwekkende slotceremonie, voel je je steeds comfortabeler in de wereld van magie.

Daarbij combineren we een dieprode en warme Tibetaanse klank met de schoonheid van moeder Aarde. Voeg daar een intrigerend verhaal aan toe, dat zich afspeelt in de omgeving en met jou in de hoofdrol. Mix het met de warme zon en heerlijke maaltijden. En het resultaat is een avontuur, waar je met veel plezier aan terug denkt.

Luchtig, enerverend, wonderbaarlijk en tegelijk concreet, hier en nu, passend in je dagelijks leven.

Het programma

Fundamentals is een volledig verzorgd dagprogramma, met inhoudelijke activiteiten op onze eigen locatie en op bijzondere sites.

We beginnen dagelijks met een actieve meditatie, vertellen verhalen en er is genoeg ruimte voor rust en stilte in de zon.

dag 1    aankomst en openingsceremonie
dag 2   thema: de essentie van je kracht
dag 3   thema: de besturing van je energie
dag 4   thema: wensen en overtuigingen
dag 5   thema: afgestemd aanwezig zijn
dag 6   thema: transformatie van belemmeringen
dag 7   thema: creaties voor jouw toekomst en slotceremonie

Gedurende de week bezoeken we verschillende mystieke locaties in het Katharenland.

De begeleiding

We werken in kleine groepen, met één begeleider per drie à vier deelnemers. Bovendien kunnen onze begeleiders de bewegingen, die je in het onzichtbare veld maakt, waarnemen. Zodat we je heel direct kunnen assisteren, bij het bewust besturen van je eigen energie.

We zijn niet therapeutisch, we houden van een luchtige aanpak. Want ons uitgangspunt is dat je hier bent, om jezelf te ontwikkelen. En als er overtuigingen in de weg zitten, dan leer je deze zelf op te ruimen.

De opdrachten

Het programma bestaat uit een reeks opdrachten. Die nemen je stap voor stap mee, bij het leren besturen van je energie. Deze opdrachten geven een ervaring. Vervolgens bespreek je die ervaring met een begeleider. Waarna we je uitleggen wat er gebeurt. Zodat je inzicht krijgt in wat je in de onzichtbare dimensies doet. Tegelijkertijd ben je bezig met het helder krijgen van wat jij nu wilt creëren. Uiteindelijk komen de componenten bij elkaar. Vervolgens leggen deze componenten de basis voor nieuwe creaties, nadat de training voorbij is.

De groep

Waar het bij groepen vaak draait om de onderlinge interactie, is dat bij ons precies andersom. Fundamentals gaat over hoe je in een groep, bij jezelf kunt blijven. Tegelijkertijd is het ook leerzaam om te zien hoe andere mensen hun kracht inzetten. Het resultaat is een plezierig en hartelijk samenzijn, zonder jezelf in de anderen te verliezen. Dat maakt Fundamentals ook tot een hele geschikte training om je groep of team te versterken.

De inhoud

Dit is de ‘extended’ editie van de Nederlandse Fundamentals en maakt deel uit van de Aardse magie.

Het grootste deel van je kracht beweegt in een onzichtbare dimensie. Tegelijkertijd kun je wel voelen, dat er van alles in en om je heen beweegt. Wanneer je jezelf wilt ontwikkelen, is het belangrijk om meer inzicht te krijgen in wat er gebeurt en hoe je daarin je eigen energie kunt besturen. Want wat er zich daar afspeelt, heeft een enorme invloed op hoe je in de zichtbare wereld beweegt.

Bij jezelf en in verbinding kunnen zijn

Verbindingen tussen mensen ontstaan eerst energetisch. Daarna worden ze zichtbaar in ons verbale en non verbale gedrag. Sommigen verliezen zich in anderen. Terwijl anderen alle aandacht bij hun omgeving wegtrekken.

Ontdekken hoe jouw kracht werkt

Uitgaande en aantrekkende krachten. Die vindt je overal in en om je heen. Vanuit bewuste en onbewuste afstemmingen, geven ze kleur aan je ervaringen. ‘Kwartjes vallen’, wanneer je gaat zien hoe deze krachten werken.

Gebruik maken van je hele systeem

We willen van alles. Daartoe steken we onze tijd in dingen die we wel en niet willen doen. Maar hoeveel energie verlies je, omdat je onbewust creëert. Wie bewust creëert ervaart meer rust in zichzelf. En dat is niet zomaar, daar is een reden voor.

De locaties en reis

Fundamentals organiseren we op Lac du Paradis

REIZEN:
De vliegreis dien je zelf te boeken. En om dat gemakkelijk te maken, geven we je een duidelijk reisadvies voorzien van vlucht gegevens.
Bij aankomst op het vliegveld, staan wij daar om je op te halen. Het reisadvies vind je onderaan de pagina, in de laatste kolom van de agenda.

Ook kun je met eigen vervoer komen. Dan vragen we je om op een specifiek tijdstip, op een specifieke plek aanwezig te zijn. Mocht je samen met andere willen reizen, dan voorzien we tijdig in een uitwisseling van adresgegevens.

De kosten van de vliegreis en eventuele verzekeringen, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De tijden en prijzen

Het Fundamentals programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 12.00 op de locatie met een lunch.
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we met een meditatie om 07.00.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma duurt tot circa 18.00.
 • Soms hebben we een avond activiteit.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend brengen we de deelnemers terug naar het vliegveld.

Elementals

Katharenland, Zuid Frankrijk

 • Elementals

  Katharenland, Zuid Frankrijk

Al onze buitenlandse spirituele reizen zijn gemaakt rondom oude mystieke tradities. Vanuit ons gezichtspunt dat alle grote religies, voortkomen vanuit dezelfde bron, betrekken we deze in het avontuur.

Zo is de training Elementals gebouwd, rondom de tradities van het Soefisme en het Katharisme. Dit vind je bijvoorbeeld terug in de meditaties, de aankleding en het verhaal dat we tijdens de training vertellen.

Daarnaast zijn onze spirituele reizen volledige dagprogramma’s. Waarbij je vanaf het moment van aankomst tot en met de slotceremonie op de laatste dag, verblijft in een sfeer van magie, ontwikkeling, ontspanning en avontuur. Zo opent Elementals in de vesting Carcasconne (zie de foto hierboven).

Bovendien heeft de week meerdere verhaallijnen in zich, waarbij jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Om uiteindelijk allemaal bij elkaar te komen, met de intentie dat de grootste magie van de reis op je wacht, wanneer je weer terug bent in Nederland.

Info

Het programma

Elementals is een volledig verzorgd dagprogramma, met inhoudelijke activiteiten op onze eigen locatie en op bijzondere sites.

De hoofdthema’s van het programma zijn als volgt:

 1. lesdag: de grote magie en openingsceremonie
 2. lesdag: dimensies en tijdslijnen
 3. lesdag: vervallen identiteiten
 4. lesdag: hardnekkige realiteiten
 5. lesdag: visie vanuit een natuurlijk en kosmisch perspectief
 6. lesdag: visie vanuit een professioneel en persoonlijk perspectief
 7. lesdag: integratie, creatie en de realms

Gedurende de hele week vinden activiteiten plaats op onze verblijfslocatie en op mystieke locaties van het Katharenland.
Daarnaast zijn er dagelijks nieuwe meditaties en is er een doorlopend verhaal. Uiteraard met genoeg ruimte voor rust en stilte in de zon.
We leggen uit over de lange lijnen van bewustzijnsontwikkeling in Europa.

De locaties en reis

Elementals organiseren we op de volgende locaties:

REIZEN:
De vliegreis dien je zelf te boeken en om dat gemakkelijk te maken, geven we je een duidelijk reisadvies voorzien van vlucht gegevens.
Bij aankomst op het vliegveld, staan wij daar om je op te halen. Het reisadvies vind je onderaan de pagina, in de laatste kolom van de agenda.

Ook kun je met eigen vervoer komen. Dan vragen we je om 12.oo bij de Oostpoort van de vesting Carcasconne aanwezig te zijn. Mocht je samen met andere willen reizen, dan voorzien we tijdig in een uitwisseling van adresgegevens.

De kosten  van de vliegreis en eventuele verzekeringen, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De begeleiding

Het aantal beschikbare plaatsen voor Elementals is beperkt tot zeven deelnemers. Zodat we je heel direct kunnen begeleiden, bij de thema’s in het programma. De integratie met de elementen van de Aarde maakt het tot een bijzondere ervaring.

De opdrachten

Het programma kent twee fasen. In het eerste deel krijg je individuele opdrachten, gericht op de bewustwording rondom identiteiten. Dit bouwt op naar een mooie ceremonie halverwege de week. En in de tweede fase hebben we een aantal unieke vormen, om je visie helder te krijgen. Met daaromheen veel begeleiding, bij het helder krijgen van de magie van je ziel.

De groep

Elementals is een programma dat je voor het grootste deel individueel volgt. Dat maakt de momenten, waarop je als groep onderweg bent vaak extra leuk. Daaromheen is het verblijf op onze prachtige locaties, doorgaans een sfeervol en gezellig samenzijn. Waarbij er vaak veel wordt gelachen. En soms ontmoet je er bekenden uit andere groepen. Kortom, een soort thuisreis, maar dan voor je ziel.

De inhoud

In ieder mens schuilt een magische kant. Tijdens Elementals nemen we je mee op ontdekkingstocht, naar hoe die eruit ziet. Want het kennen hiervan, versterkt de glans van je dagelijkse creaties en geeft veel plezier.

Daartoe is het belangrijk om eerst de ‘jassen’ die je niet meer dienen, af te leggen. Zodat er ruimte ontstaat voor het ontwikkelen van een nieuwe visie. Waarna je dwars door de elementen, op zoek gaat naar de kern van jouw persoonlijke visie.

Kortom, een geweldige bouwsteen in de ontwikkeling van je bewustzijn.

Oude identiteiten opruimen:

Vader, moeder, collega, partner hoeveel identiteiten heb je onbewust aangenomen? In andere woorden, welke ‘jassen’ trek jij elke dag aan, zonder daar werkelijk bij stil te staan? Daarom begint het programma met een opschoning hiervan. Om je te kunnen ontdoen van hun gewicht en om opnieuw kleur te geven aan de rollen die je in dit leven hebt.

Een nieuwe visie ontwikkelen:

Door je snelle ontwikkeling begrijpt je omgeving niet altijd meer, wat je beweegt of bedoelt. Waardoor het verlangen groeit, om van afstand te kijken naar waar je staat. Daarom reikt Elementals handvatten, om de relatie met je omgeving, op jouw eigen wijze vorm te geven. Zodat je een liefdevolle basis kunt leggen voor de volgende fase.

Genieten van je eigen magie:

Schuilt er in jou een koningin, een magiër, een alchemist, een pionier of een draak? En wat betekent dat? Ontdek hoe de magie van jouw ziel, er onder de verpakkingen van je persoonlijkheid, werkelijk uit ziet. Zodat je de kleur van jouw magie gaat begrijpen. Waarmee het gemakkelijker wordt, om je intenties te manifesteren.

Elementals is een verplicht onderdeel
Voor wie straks door wil met het programma Oneindige magie (Vivere).

De sfeer

De sfeer van Elementals is ‘Midden-Oosters’. Gebaseerd op oude tradities van het Soefisme, vermengd met een prachtige middeleeuwse setting en de tradities van de Gnostici, waan je jezelf een week lang in een andere wereld.

Een week waarin de mysterieuze verhalen van het vreemde dorpje Rennes le Chateau, de verhalen van Maria in Zuid Frankrijk, en oude geheimzinnige orden bij elkaar komen.

En voeg daar aan toe de krachten van de Aarde en de kosmos, de geuren van de elementen, en de magie van de 13 Realms. Dan weet je dat dit een bijzondere week wordt. Bovendien, volgens sommigen, de mooiste reis van allemaal.

De tijden en prijzen

Het Elementals programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 12.00 in de vesting Carcasconne.
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we met een meditatie om 07.00.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma duurt tot circa 18.00.
 • Soms hebben we een avond activiteit.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend brengen we de deelnemers terug naar het vliegveld.

Deelname voorwaarden:
Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je deelneemt (hebt genomen) aan Aardse magie en Fundamentals.

Magic of the Realms

Haute Provence, Zuid Frankrijk

 • Magic of the Realms

  Haute Provence, Zuid Frankrijk

De ervaring van magie speelt een grote rol in onze reizen. Waarbij we uitgebreid gebruik maken van onze know how van the realms.

The realms zijn een soort van ‘zielekrachten’ die verbonden zijn aan wat je als ziel wilt ervaren in dit leven op Aarde.

We werken met dertien realms en hoe verder je doordringt in ons programma, hoe meer ze voor je tot leven komen en je de betekenis ervan gaat doorgronden.

Elementals is onze eerste training, waarin je heel bewust kunt worden welke realm de jouwe is. Voor wie de smaak ervan te pakken heeft is er het vervolg, genaamd Magic of the Realms.

Welke realms?
de Dwergen – de Draken – de Warriors of time – de Sjamanen – de Alchemisten – de E.T.’s – de Maarschalken – de Zieners – de Hogepriesters(essen) – de Wolven – de Kings & Queens – de Elven – de Magiërs.

Wil je meer weten over de Realms? ontdek het op deze site bij Enjoy

Info

De inhoud

Tijdens Elementals heb je jouw persoonlijke realm leren keren. De krachten ervan en de interactie met de wereld om je heen hebben zich aan je kunnen openbaren. In deze training ga je die specifieke krachten jezelf verder eigen maken. Dat begint natuurlijk met de re-connectie met je eigen realm.

De stromen in de energie en materie

In alles wat je doet heb je te maken met een uitwisseling tussen de materie en energie. Maar vanuit iedere kracht werkt dat weer op een andere manier. Daarom nemen we je twee dagen mee om het geven en ontvangen in de stof en materie verder uit te werken. Hoe ziet de verbinding met de krachten waarmee je samenwerkt uit. Kortom, een verdiepingsslag waarbij we ook de verbinding maken met je bestemming en de opleiding.

Integratie in je dagelijks leven

Je professionele creatie speelt een grote rol in het ontdekken van hoe jouw kracht werkzaam is. Daarvoor hebben we een avontuurlijke manier ontwikkeld om dat verder uit te werken. Dus het is niet alleen ontwikkeling, je versterkt ook datgene waarmee je thuis bezig bent.

Persoonlijk systemisch onderzoeken

Om nog verder te onderzoeken hoe de dingen voor jou werkzaam zijn, bieden we iedere deelnemer de gelegenheid om een opstelling te doen. Ook het deelnemen aan opstellingen van anderen geeft je veel inzicht, over eigen processen.

Enhance your magic

Uiteindelijk draait het erom dat je weer een stap kunt zetten op je pad van ontwikkeling. Een stap die een verdieping in jezelf geeft en je de verbinding met de dimensies waarin je samenwerkt verduidelijkt en versterkt.

De locaties en reis

Magic of the Realms organiseren we op de volgende locatie:

REIZEN:
De vliegreis dien je zelf te boeken en om dat gemakkelijk te maken, geven we je een duidelijk reisadvies voorzien van vlucht gegevens.
Bij aankomst op het vliegveld is de gemakkelijkste weg om samen met de anderen een auto te huren. Vanaf Marseille airport is het ongeveer 2,5uur rijden.
Het reisadvies vind je onderaan de pagina, in de laatste kolom van de agenda.

Ook kun je met eigen vervoer komen. Dan vragen we je om 12.3o in het centrum van het dorpje Moustiers-Sainte-Marie aanwezig te zijn. Ruim voor aanvang openen we een app-groep voor communicatie met elkaar.

De kosten  van de vliegreis en eventuele verzekeringen, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Het programma

the Magic of the Realms is een volledig verzorgd dagprogramma, met inhoudelijke activiteiten op onze eigen locatie en op bijzondere sites.

De hoofdthema’s van het programma zijn als volgt:

 1. lesdag: aankomst en openingsceremonie
 2. lesdag: connect to your realm
 3. lesdag: jouw realm & geven en ontvangen in de stof
 4. lesdag: jouw realm & geven en ontvangen in de energie
 5. lesdag: persoonlijke systeem opstellingen
 6. lesdag: enhance your realm
 7. lesdag: integratie en creatie

Gedurende de hele week vinden activiteiten plaats op onze verblijfslocatie en op mystieke locaties van de Haute Provence.
Daarnaast zijn er dagelijks nieuwe meditaties en is er een doorlopend verhaal. Uiteraard met genoeg ruimte voor rust en stilte in de zon.

De sfeer

De sfeer van Magic of the Realms is mysterieus. Diverse culturen bewegen in een nauwe relatie met de natuur en elementen om je heen.

Een week waarin oude krachten, de vreemde hoogvlakte met het zicht op de Franse Alpen en de lavendel velden, versmelten tot een intens brouwsel.

Een unieke reis waarin een Magisch Hartslag het ritme bepaalt.

De begeleiding

Het aantal beschikbare plaatsen voor Magic of the Realms is beperkt tot zes deelnemers. Zodat we je heel direct kunnen begeleiden, bij de thema’s in het programma.

De opdrachten

Het programma heeft een individuele rode draad. Dat komt omdat iedere deelnemer een eigen realm heeft en geen realm hetzelfde is. Dat betekent dat je opdrachten krijgt die op maat zijn voor jouw kracht. Dat maakt de uitwisseling met je groepsgenoten nog interessanter.

De groep

Magic of the Realm is een programma dat je voor het grootste deel individueel volgt. Dat maakt de momenten, waarop je als groep onderweg bent vaak extra leuk. Daaromheen is het verblijf op onze prachtige locaties, doorgaans een sfeervol en gezellig samenzijn. Waarbij er vaak veel wordt gelachen. En soms ontmoet je er bekenden uit andere groepen. Kortom, een soort thuisreis, maar dan voor je ziel.

De tijden en prijzen

Het Magic of the Realms programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 12.30 in het dorpje Moustiers-Sainte-Marie
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we met een meditatie om 07.00.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma duurt tot circa 18.00.
 • Soms hebben we een avond activiteit.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend brengen we de deelnemers terug naar het vliegveld.

Deelname voorwaarden:
Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je deelneemt (hebt genomen) aan Kosmische magie en Elementals.
In overleg kunnen we hierop een uitzondering maken.

Monumentals of the North

Schotland, Lewis & Harris, Outer Hebrides

 • Monumentals

  Lewis & Harris, Schotland

Fundamentals is bedoeld voor mensen aan het begin van hun ontwikkeling, en Elementals voor ongeveer halverwege. En als je het pad bijna helemaal hebt gelopen, zijn er de Monumentals weken.

Inhoudelijk heeft Monumentals een andere opzet dan de andere spirituele reizen. Immers, wie zijn magie heeft doorgrond, kan dat niet nog een keer doen.

Maar ontwikkeling staat niet stil. Want ieder jaar komen er aan de uiterste grenzen van je kracht, nieuwe mogelijkheden beschikbaar. Die we in deze weken met elkaar uitwisselen en onderzoeken.

Het tweede onderdeel van deze spirituele reizen is het onderzoeken van de bewegingen die het bewustzijn van de mensheid en de Aarde in hun geheel maken. Daarbij ontvouwt zich ieder jaar weer een stukje van de grote magie van het leven. Over duizenden jaren van beschaving en over alle dimensies heen.

Kortom, een onuitputtelijke bron van inspiratie voor je dagelijks leven.

Informatie

De inhoud

Aan de uiterste westgrens van Europa ligt het betoverende Schotse eiland Lewis & Harris. Waar je de krachten van onze thuis planeet, tot in je vezels kunt voelen.

In Monumentals of the North nemen we je mee op reis naar de oorsprong van de ziel. Want de zuiverheid van deze plek, biedt je de gelegenheid om de schepping vanuit een oorspronkelijk perspectief te ervaren.

Zo kun je hier ervaren hoe de Aarde was zonder mensen, en hoe jouw eerste stappen op aarde eruit zagen.

Waarbij je verblijft in een werkelijkheid waar de natuur domineert. Want Lewis & Harris is een plek waar walvissen, dolfijnen en adelaars de elementen beheersen. Wat maakt dat je de inspiratie kunt vinden om tot nieuwe inzichten te komen.

Kortom, een nieuwe verrijking van jouw bewustzijn op onze ‘Planet Home’. En een verbreding van je bewustzijn, aan de uiterste grenzen van je kracht.

De Calanais steencirkel:

Al millennia lang, kijkt de steencirkel van Calanais uit over de Atlantische oceaan. Wat is zijn ontstaansgeschiedenis en hoe zou hij werken? En hoe zou het zijn om de werking te ervaren en er jouw vragen te kunnen raadplegen? Zo is de magische werking van steencirkels, een vraagstuk waar al velen zich over hebben gebogen. Ga jij tot de kern doordringen? Een unieke manier om inzicht te krijgen, in de relatie met onze verre voorouders.

De zuiverheid van moeder Aarde:

Op deze plek, waar de natuur het leven van alledag bepaalt, is het heerlijk om de diepe stilte te ervaren. Om je te verdiepen in de rol van onze Planet Home, in ons universum. Wat is eigenlijk de relatie tussen de zon, de maan en de Aarde. Bijvoorbeeld, hoe bewegen ze ten opzichte van elkaar? En wat betekent dat voor de lange termijn ontwikkeling van ons mensen? Er valt hier een belangrijke stap te ontdekken, op het Trail of Awareness.

Jouw creaties verdiepen:

In het nu, vindt de ontmoeting van het verleden en de toekomst plaats. Je onderzoekt jouw positie in de grote en kleine cirkels van het leven. Welke beweging wil jouw ziel op dit moment maken? En wat is dan de betekenis, van hetgeen er achter je ligt? Ook kijken we naar de grote bewegingen in het universum, en hun betekenis voor jouw persoonlijke creaties. Kortom, er is volop ruimte om jouw aandeel in dit alles, te ontdekken. Om van daaruit je intenties neer te kunnen zetten.

De sfeer

Monumentals of the North speelt zich af aan de uiterste noord-west punt van Europa. In de Atlantische oceaan, voor de Schotse kust liggen de eilanden Lewis & Harris.

Een plek vol met wonderschone natuur, ongerept zeeleven, zee-arenden en otters. Met luchten en weersomstandigheden, die soms vier keer per dag wisselen.

Waarbij je uitkijkt over de verre oceaan en verblijft in een traditioneel huis. We werken in het bijzonder met de sferen van de Kelten en Druïden, maar ook het oude Atlantis kom je op deze reis tegen.

Bijzondere verhalen, en characters zoals de vreemde Lewis Chessman, kun je er vinden. Kortom, magie van de hoogste orde, en een reis om nooit te vergeten.

De begeleiding

De begeleiding in Monumentals is anders dan je gewend bent. Want heb je de opleiding (bijna) voltooid, dan is het verleden minder relevant. De focus komt nu meer te liggen, op uitwisseling en bewustwording, aan de uiterste grenzen van je kracht. We maken in deze training gebruik van krachtige oude werkvormen, waarmee je zelf veel inzichten kunt opdoen. En natuurlijk zijn we daar, om desgewenst individueel te begeleiden.

De opdrachten

Het programma neemt je op allerlei manieren mee, op een avontuurlijke ontdekkingsreis in jezelf. Op deze prachtige plek, maken we natuurlijk veel gebruik van de natuur. Waarbij we opbouwen, naar het raadplegen van de steencirkel zelf. Ook doen we tijdens het programma, een grote systeemopstelling over de bewegingen in de kosmos. Maar, centraal staan de creaties die jou nu bezighouden.

De groep

Het programma ondersteunt het werken met een grote groep. Namelijk, we hebben twaalf plaatsen beschikbaar. Het weerzien met oude bekenden, is in Monumentals altijd een feest. Waarbij ook nieuwe mensen zich snel thuis voelen. Inhoudelijk volg je het programma individueel, maar er is ook veel aandacht voor het met elkaar uitwisselen van ‘know-how’. Er is een portal van de Fellowship of the Leaves.

De locaties en reis

Monumentals of the North organiseren we op de volgende locatie:

Gearannan – Lewis & Harris – Schotland

REIZEN:
De vliegreis dien je zelf te boeken en om dat gemakkelijk te maken, geven we je een duidelijk reisadvies voorzien van vlucht gegevens.
Bij aankomst op het vliegveld, staan wij daar om je op te halen. Het reisadvies vind je onderaan de pagina, in de laatste kolom van de agenda.

De kosten  van de vliegreis en eventuele verzekeringen, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De tijden en prijzen

Het Monumentals programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 16.00.
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we om 08.00.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma duurt tot circa 19.00.
 • Soms hebben we een avond activiteit.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend brengen we de deelnemers terug naar het vliegveld.

Deelname voorwaarden:
Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je deelneemt (hebt genomen) aan Oneindige magie (Vivere).

 • Monumentals Florence

  Italië

Monumentals Florence

Italië, Florence

De locaties van onze spirituele reizen dienen zich intuïtief bij ons aan. Al ruim zeven jaar organiseren we deze reizen en ieder jaar dient zich weer nieuwe informatie aan, die richting geeft aan de volgende plek.

Inmiddels herkennen we de logische volgorde in deze plekken. Ze duiden een oud spoor van bewustzijnsontwikkeling, langs verschillende krachtplekken in Europa.

Waarbij we steeds weer zien dat dit oude ‘trail of awareness’ aansluit bij de gebeurtenissen die nu in deze tijd plaatsvinden. Waardoor wij als groep, met iedere week zelf ook een stap toevoegen aan dit pad van ontwikkeling.

Het maakt de Monumentals weken iedere keer weer tot unieke ervaringen, waarin je zelf magie bedrijft op het grote pad van ontwikkeling van mens en Aarde.

Info

De begeleiding

De begeleiding in Monumentals is anders dan je gewend bent. Want heb je de opleiding voltooid, dan is het verleden minder relevant. De focus komt nu meer te liggen, op uitwisseling en bewustwording, aan de uiterste grenzen van je kracht. We maken in deze training gebruik van een passende nieuwe werkvorm, waarmee je zelf veel inzichten kunt opdoen. En natuurlijk zijn we daar, om desgewenst individueel te begeleiden.

De opdrachten

Tradities en conservatisme kenmerken de Katholieke kerk en dat zie je op een speelse wijze terug in het programma. Zo kent het tijdschema een oorspronkelijk time, is de opbouw traditioneel en zijn de meditaties op zijn zachtst gezegd ‘verrassend’. Maar de rode draad van bewustzijnsontwikkeling, inzichten delen en individuele opdrachten zijn vertrouwd. Met deze keer een ‘zachte’ grote systeemopstelling, waarin oude en nieuwe lijnen met elkaar worden verbonden

De groep

Het programma ondersteunt het werken met een grote groep. We hebben vijftien plaatsen beschikbaar. Het weerzien met oude bekenden, is in Monumentals altijd een feest. Waarbij ook nieuwe mensen zich snel thuis voelen. Inhoudelijk volg je het programma individueel, maar er is ook veel aandacht voor het met elkaar uitwisselen van know-how. Er is een portal van de Fellowship of the leaves.

De inhoud

De Florence editie van Monumentals, gaat over jouw viering van God, in onze vijf dimensionale werkelijkheid. Waarbij het magische Toscane een heerlijke plek is, om dit vanuit pure eenvoud te ervaren.

Voel wat al lang geleden is doorgrond, door een van de grootmeesters in het menselijk bewustzijn: Leonardo Da Vinci. Want datzelfde geheim nodigt uit om in deze tijd door jou te worden doorgrond. Zodat de oude kennis, kan terugvloeien in de grote en kleine menselijke creaties.

Verleiding – Maria:

Het spirituele hart van Europa, voedt het bewustzijn van twee miljard Katholieken. Daarin hebben de oude meesters Maria en Jezus, de sleutel naar verlichting, op geniale wijze verhuld. Ontdek de miraculeuze rol van Maria en ‘the Return of the Queen’.

Verhulling – Leonardo da Vinci:

Het breken van het brood en het drinken van de wijn. Het laatste avondmaal, bezien door de ogen van een grootmeester. De kruisweg, de kruisiging en de Mona Lisa. Wat is hun betekenis voor de menselijke creatie? In deze Monumentals kun je ontdekken, hoe jouw creaties in de wereld, worden gedragen door God.

Verwijzing – Jezus Christus:

Jezus heeft de liefde van God, als boodschap voor ons gebracht. Zelf heb je de betekenis van mannelijke kracht doorgrond. En in deze tijd komt steeds  meer naar buiten, hoe de kerk daar een eigen verhaal van heeft gemaakt. Toch lijkt het vreemd, dat iets wat is gebouwd op liefde, ook zoveel pijn kan voortbrengen. Ontdek de magie van de oude meester en beleef ‘the Return of the King’.

De sfeer

Wie werkt met bewustzijn, kan aan het belangrijkste gezicht hiervan in Europa natuurlijk niet voorbij gaan.

De sfeer van deze Monumentals in Italië is liefdevol en zacht. Ze wordt gekleurd door o.a. de Katholieke kerk en speelt zich vooral af in de buitenlucht.

Deze week staat in het teken van de rust en eenvoud van het kloosterleven. Vol met ruimte voor contemplatie, meditaties en vieringen.

Een week waarin we het Goddelijke in onze creaties vieren en versterken.

Natuurlijk kan de Italiaanse keuken niet ontbreken, en verblijven we deze keer heerlijk op een prachtige camping in de Italiaanse zon.

De tijden en prijzen

Het Monumentals programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 16.00.
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we om 07.00. met de Lauden.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma eindigt om 20.00u met de Completen.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend brengen we de deelnemers terug naar het vliegveld.

Het programma

Monumentals is een volledig verzorgd dagprogramma, met inhoudelijke activiteiten op onze eigen locatie en op bijzondere sites.

We beginnen dagelijks met een meditatie, vertellen verhalen en er is genoeg ruimte voor rust en stilte in de zon.

dag 1    aankomst en openingsceremonie
dag 2   thema: the young pope           activiteit: op locatie
dag 3   thema: the new pope               activiteit: wandeltocht op locatie
dag 4   thema: the goodbeye pope     activiteit: bezoek Catsello di Sammezzano (*)
dag 5   thema: return of the king       activiteit: op locatie
dag 6   thema: return of the queen    activiteit: bezoek Florence
dag 7   thema: return of the pope       activiteit: slotceremonie

* mits we toestemming voor het bezoek hebben

De locaties en reis

Monumentals Florence organiseren we op de volgende locatie:

Camping Madonna di Pogi in de nabijheid van Florence.

Camping Madonna di Pogi – Florence – Italië
Dit is een heerlijke natuurlijke camping in het hart van de Valei d’ Ambra. Het terrein beschikt over een eigen meertje, zwembad en volop verse groenten en fruit.

Het verblijf kun je op verschillende manieren invullen:
– er zijn houten ‘tent’ huisjes voor 2 personen
– er is een caravan voor 2 personen met een tweepersoons bed
– er zijn drie caravans met 2 twee persoons bedden
– er is een caravan voor drie personen
– je kunt je eigen tent meenemen

Afhankelijk van je eigen voorkeur betaal je de basisprijs voor de training met een toeslag, afhankelijk van de gekozen verblijfsvorm.

Voor de training hebben we een grote 6m huiskamer- & eettent en een 6m grote ceremonie tent.
Daarnaast zullen veel van de activiteiten in de zonnige buitenlucht plaatsvinden.

De catering zal door onze eigen kok worden verzorgd en is bij de prijs inbegrepen.

REIZEN:

Met eigen vervoer is de locatie prima te bereiken. Reken op een rij-afstand van 1400 km.

De vliegreis dien je zelf te boeken en om dat gemakkelijk te maken, geven we je een duidelijk reisadvies voorzien van vlucht gegevens.
Bij aankomst op het vliegveld, is er een goede verbinding naar het hoofdstation van Florence.
Vandaar vertrekt met regelmaat een trein die langs het plaatsje Bucine rijdt. (circa 50 min)
Daar staan wij daar om je op te halen (10min). Het reisadvies vind je onderaan de pagina, in de laatste kolom van de agenda.

De kosten  van de reis en eventuele verzekeringen, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Deelname voorwaarden:
Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je deelneemt (hebt genomen) aan Oneindige magie (Vivere).

 • Monumentals Oog van Horus

  Lac du Paradis, Zuid Frankrijk

Monumentals – Het Oog van Horus

Lac du Paradis, Katharenland

Als spirituele reizen kennen de Monumentals weken een diepgaande verbinding met de wereld waarin we leven. Zo plaatst het de actuele ontwikkelingen van deze tijd op een tijdslijn van soms wel duizenden jaren.

Bovendien komen er onderwerpen voorbij, die zich op een directe manier verweven in de realiteit van elke dag. Oftewel, de Monumentals weken zijn bakens van inspiratie, die het fundament kunnen leggen onder nieuwe koersen op je pad.

En of je hart nu uitgaat naar de persoonlijke, professionele of grote magie, het programma is gebouwd om een ieder van voldoende nieuwe ideeën te voorzien.

Zo staat Monumentals – Het oog van Horus, in het teken van geheime orden en machten, die hun invloed op ons dagelijks leven uitoefenen. Stromen die ten tijde van crises als Corona, zomaar aan de oppervlakte zichtbaar kunnen worden.

Wat is er gaande en hoe hanteer je deze fenomenen vanuit onvoorwaardelijke liefde, is steeds weer het thema waar het in Monumentals om draait.

Informatie

De inhoud

De ‘Oog van Horus’ editie van Monumentals staat in het teken van de onzichtbare krachten, die in deze tijd op Aarde werkzaam zijn. Want de ontwikkelingen van 2020 zijn niet zomaar een toevallige samenloop van omstandigheden. De mensheid bevindt zich in een unieke overgangsfase, die de krachten tot in de uiterste polen raken.

Sommigen hebben het over de Illuminatie, anderen spreken over de Deep state, Skulls & Bones en de Bildenberg clan. Maar ook oudere genootschappen als de priorij van Zion en de Vrijmetselaars lijken hierbij betrokken. En wie nog verder durft te kijken komt via Egypte uit bij de pharao’s en Annunaki. Om nog maar niet te spreken van buitenaardse invloeden.

Fascinerend om over te lezen, maar wanneer deze lijnen ineens betrokken lijken te zijn bij controle programma’s over de mensheid, vaccinatie en chip programma’s, dan staan ze zomaar in je achtertuin.

In de lijn van Monumentals, onderzoeken we deze fysieke en niet fysieke velden vanuit onvoorwaardelijke liefde. Om meer inzicht te krijgen in wat er gaande is en onze unieke knowhow daaraan toe te voegen.

Jouw eigen pad binnen dit alles

We hebben het programma van Monumentals aangepast naar onze laatste inzichten. Dat betekent dat er naast je eigen individuele pad, drie domeinen parallel werkzaam zijn. Dat vertaalt zich terug in onderlinge samenwerking op deze gebieden:

 • persoonlijk: dat wat zich afspeelt dicht rondom het menselijke systeem. Denk daarbij aan gezondheid, het virus, voeding, beweging, nieuwe chakra’s en vermogens.
 • professioneel: welke ontwikkelingen zijn er gaande in de zakelijke wereld, misschien wel de hoofdrolspeler in deze tijd. Hoe oefenen deze krachten hun macht uit?
 • avontuurlijk: hier staan de ontwikkelingen van de mensheid over de millennia centraal.
De Tarot

Misschien wel een van de oudste hulpmiddelen op het gebied van bewustzijn, krijgt zijn plaats in deze Monumentals. Hoe zit de Tarot in elkaar, welke geheime patronen liggen erin verscholen en nog veel meer.

Nostradamus

Welke voorspellingen heeft Nostradamus gedaan voor deze tijd. Wanneer je ongeveer ‘om de hoek van zijn oude huis’ zit, mag deze natuurlijk niet ontbreken. Net als de vele andere geheime plekken van dit gebied.

De sfeer

De sfeer van deze Monumentals is ‘geheim’.
Wat speelde zich af in de mysterie scholen van het oude Egypte, waar het oog van Horus haar beschermende invloed uitoefende.

Een week vol Egyptische boven- en onderwereld, met de mysterieuze rivier ‘de Styx’ als verbinder. Een heerlijke, fascinerende en tegelijk ook essentiële Monumentals. Niet om serieus te zijn, maar wel om serieus te nemen.

Met nieuwe meditaties, waarin de zonnegroet naar Ra natuurlijk niet kan ontbreken.

Het programma

Monumentals is een volledig verzorgd dagprogramma, met inhoudelijke activiteiten op onze eigen locatie en op bijzondere sites.

We beginnen dagelijks met een meditatie, vertellen verhalen en er is genoeg ruimte voor rust en stilte in de zon.

dag 1    aankomst en openingsceremonie
dag 2   thema:  geheime paden                      activiteit: wandeltocht bij Lac du Paradis
dag 3   thema:  verboden vruchten               activiteit: bezoek Peyerpetures
dag 4   thema:  opstelling                               activiteit: in kasteel
dag 5   thema:  3 domeinen van magie        activiteit: Lac du Paradis
dag 6   thema:  van in- naar uitweiding       activiteit: Gorges de Calamus
dag 7   thema:   creatie                                     activiteit: slotceremonie

De begeleiding

Tijdens deze Monumentals bieden we veel begeleiding aan op maat. Voor mensen die graag hun eigen gang gaan, zijn we ad hoc beschikbaar en kun je met de Tarot je eigen thema’s onderzoeken. Echter, vind je meer begeleiding fijn, dan is dat ook gewoon mogelijk.

De opdrachten

We bieden je inhoudelijke opdrachten, die je eigen knowhow verdiepen. Ook doen we een grote opstelling, die we met elkaar langs de verschillende domeinen uitwerken. Kortom, inhoudelijk staat er een krachtige basis om je te vermaken. Individueel, maar ook samen met elkaar.

De groep

We hebben op deze locatie acht plaatsen beschikbaar. Het weerzien met oude bekenden, is in Monumentals altijd een feest. Waarbij ook nieuwe mensen zich snel thuis voelen. Inhoudelijk volg je het programma individueel, maar er is ook veel aandacht voor het met elkaar uitwisselen van know-how. Er is een portal van de Fellowship of the Leaves.

De locaties en reis

Monumentals ‘Het oog van Horus’ organiseren we op de volgende locatie:

Lac du Paradis – Albiéres – Zuid Frankrijk

REIZEN:
In verband met de corona ontwikkelingen, gaan we deze keer uit van het reizen met de auto. Meerdere mensen hebben aangegeven met de auto te willen reizen, wat het samen reizen ook mogelijk maakt. De aankomst en het vertrek zijn op Lac du Paradis zelf, deze keer geen halen en brengen naar het vliegveld.

De kosten  van de reis en eventuele verzekeringen, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

De tijden en prijzen

Het Monumentals programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 16.00.
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we om 07.00.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma duurt tot circa 19.00.
 • Soms hebben we een avond activiteit.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend staat het vertrek na het ontbijt op de planning.

Deelname voorwaarden:
Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je deelneemt (hebt genomen) aan Oneindige magie (Vivere).

Monumentals Provence

Frankrijk, Provence

 • Monumentals

  Provence, Zuid Frankrijk

Voor de reis naar de locaties zorgen we voor plekken die we via betaalbare vluchten of op eigen gelegenheid bereikbaar zijn. Daarbij geven we een reisadvies, wat je kunt volgen.

Mits je daarvan gebruik maakt, dan halen we je op vanaf het vliegveld. Vanaf dat moment is de hele reis voor je geregeld. Daarnaast hebben we tijdens de week beschikking over eigen vervoersmiddelen. En aan het einde zetten we je ook weer op het vliegveld af.

Verder kiezen we voor de weken sfeervolle verblijfslocaties. Daarbij zoeken we steeds een goede prijs en kwaliteitsverhouding, liefst met een eigen slaapkamer. Soms, bijvoorbeeld op het Schotse Lewis & Harris, moeten we ons aanpassen aan hetgeen er beschikbaar is en zijn er twee grote slaapruimtes.

Ook de maaltijden zijn volledig verzorgd in het programma. Zo reizen we altijd samen met onze eigen Nederlandse kokkin, die heerlijke vegetarische maaltijden voor ons verzorgt. En heb je specifieke wensen, neem dan s.v.p. contact met ons op.

Daarnaast hebben we de beschikking over onze eigen ‘workspace’, in de vorm van twee grote 6m ronde tenten, voorzien van een houtkachel en ingericht naar de sfeer van de training.

Kortom, het geheel maakt het tot een uitstekend verzorgde, zorgvuldig begeleidde en bijzonder magische ervaring.

Info

De locaties en reis

Monumentals Provence organiseren we op de volgende locatie:

La Blache – Provence – Frankrijk

REIZEN:
De vliegreis dien je zelf te boeken en om dat gemakkelijk te maken, geven we je een duidelijk reisadvies voorzien van vlucht gegevens.
Bij aankomst op het vliegveld, staan wij daar om je op te halen. Het reisadvies vind je onderaan de pagina, in de laatste kolom van de agenda.

De kosten  van de vliegreis en eventuele verzekeringen, zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Deelname voorwaarden:
Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je deelneemt (hebt genomen) aan Oneindige magie (Vivere).

Monumentals Provence 2020

De corona crises heeft de wereld op zijn kop gezet.

De begeleiding

De begeleiding in Monumentals is anders dan je gewend bent. Want heb je de opleiding (bijna) voltooid, dan is het verleden minder relevant. De focus komt nu meer te liggen, op uitwisseling en bewustwording, aan de uiterste grenzen van je kracht. We maken in deze training gebruik van krachtige oude werkvormen, waarmee je zelf veel inzichten kunt opdoen. En natuurlijk zijn we daar, om desgewenst individueel te begeleiden.

De groep

Het programma ondersteunt het werken met een grote groep. We hebben vijftien plaatsen beschikbaar. Het weerzien met oude bekenden, is in Monumentals altijd een feest. Waarbij ook nieuwe mensen zich snel thuis voelen. Inhoudelijk volg je het programma individueel, maar er is ook veel aandacht voor het met elkaar uitwisselen van know-how. Er is een portal van de Fellowship of the leaves.

De tijden en prijzen

Het Monumentals programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 16.00.
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we om 08.00.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma duurt tot circa 19.00.
 • Soms hebben we een avond activiteit.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend brengen we de deelnemers terug naar het vliegveld.
 • Monumentals Helvetia

  Zwitserland

Monumentals Helvetia

Zwitserland

Iedere Monumentals reis heeft een uniek eigen thema. Deze thema’s komen enerzijds intuïtief tot ons. Anderzijds zien we dat vanuit de inzichten van de ene Monumentals de onderwerpen voor de volgende zich aandienen.

Zo staat de editie Monumentals Helvetia in het teken van zuiverheid en tijd. Twee aspecten die op een bijzondere wijze meer met elkaar verweven lijken te zijn dan je op het eerste gezicht zou verwachten.

De thema’s komen steeds weer op andere manieren tot uitdrukking. Zo kent iedere Monumentals zijn eigen werkvormen, meditaties en opdrachten. Natuurlijk mag daar ook het verhaal niet bij ontbreken.

Voor iedere Monumentals schrijven we een uniek verhaal, wat deels vanuit innerlijk weten, geschiedenis en gechanneld tot stand komt.

Wie de verhalen aan elkaar zou leggen krijgt een wonderbaarlijk inzicht in de Europese geschiedenis van de mensheid. Wat terugvoert tot het begin van de mensheid.

Info

De inhoud

Zeer waarschijnlijk heb je wel eens zitten kijken naar de bekende scene uit de Matrix met het jongetje dat de lepel verbuigt en tegen Neo zegt: ‘there is no spoon’.
Schuilt er ergens niet een klein verlangen om dat ook te kunnen? Maar hoe zou dat werken? Verhoog jij je frequentie naar een andere dimensie of juist het object?
Of verander je het in een andere dimensie?

We gaan op onderzoek naar de aard van energie en materie, in relatie tot hogere dimensies.

Vijf dimensionale tijd
In de vorige Monumentals hebben we al kunnen zien hoe de tijd verandert bij de overgang van een vier- na vijf dimensionale realiteit. Zwitserland, wat van oudsher bekend staat om haar precisie uurwerken, is dan natuurlijk de place to be, om dit nader te onderzoeken.

Want wanneer tijd een individuele ervaring wordt, dan behoeft het hanteren daarvan een nieuwe precisie. Het vraagt om de zuiverheid van het hart.

Zuiverheid
Wie creëert vanuit het hart, heeft als vanzelfsprekend een grote mate van zuiverheid nodig. Aan zuivere lucht is hier geen gebrek. Dus natuurlijk is er ook veel tijd om je eigen creaties weer een stap verder te brengen.

Trail of consciousness
Met onze Monumentals in Italië zijn we van het vrouwelijke naar het mannelijke trail van bewustzijn overgestapt.

Samen met Wilhelm Tell, is dit de eerste grote stap op dit pad. Waarbij het afgelopen jaar duidelijk is geworden, dat deze mannelijke lijn gaat over de kennis die vanuit Tibet langzaam naar het Oosten van Europa is gedreven.

Een lijn die ons de komende jaren nog wel verder naar het Noord Oosten zal voeren, om uiteindelijk ergens in het hart met de vrouwelijke lijn samen te komen.

De locaties en reis

De exacte locatie voor Monumentals Helvetia is nog niet bepaald. Tijdens de voorverkoop informeren we je nader:

Voor het verblijf tijdens deze Monumentals kiezen we voor een mooie berghut. Lekker op een vrije plek in de natuur.
Dat betekent dat je in een eigen of een gedeelde slaapkamer kunt overnachten. Helaas is er deze keer geen eigen tent mogelijk.

Wel maken we gebruik van onze grote Lady Gaia tent, als werkruimte, met een heerlijke Alpen wierook.
Afhankelijk van je eigen voorkeur betaal je de basisprijs, op basis van een tweepersoonskamer, plus een toeslag, wanneer je een eigen kamer wilt.

De catering zal door onze eigen kok worden verzorgd en is bij de prijs inbegrepen.

REIZEN:
Zwitserland is met de auto goed bereikbaar. De afstand bedraagt circa 800km en is gemakkelijk in een dag te bereiden. Houdt er rekening mee dat je een tolvignet nodig hebt op de Zwiterse wegen.

Ook met een vliegreis zijn er goede opties.

Aankomst kan op de dag van opening tussen 12.00u tot 17.00u. H

Het land van tijd is waar deze Monumentals zich zal afspelen. Want wat is er nu precies met onze tijd aan de hand?

Hier in het land van Wilhelm Tell, van de oude legende rond de Helvetiaanse ontstaansgeschiedenis, tikt het klokje zoals het thuis tikt.

Met haar prachtige zuivere natuur, gelegen in het hart van Europa, is dit een uitstekende plek om de betekenis van dimensies verder te onderzoeken.

De hoogte waarop we ons bevinden, maakt de toegang tot nieuwe dimensies gemakkelijker. Een thema wat nauw verbonden is met de magie van portals. Kortom, er hangt weer veel avontuur in de lucht.

Het programma

Monumentals is een volledig verzorgd dagprogramma, met inhoudelijke activiteiten op onze eigen locatie en op bijzondere sites.

We beginnen dagelijks met een meditatie, vertellen verhalen en er is genoeg ruimte voor rust en stilte in de zon.

Dag 1     –  openingsceremonie
Dag 2     –  zuivering met lucht en aarde
Dag 3     –  zuivering met water en vuur
Dag 4     –  van vier naar vijf dimensionale tijd
Dag 5     –  reizen door de dimensies
Dag 6     –  creatie door dimensies
Dag 7     –  sluitingsceremonie

De begeleiding

De begeleiding in Monumentals is anders dan je gewend bent. Want heb je de opleiding (bijna) voltooid, dan is het verleden minder relevant. De focus komt nu meer te liggen, op uitwisseling en bewustwording, aan de uiterste grenzen van je kracht. We maken in deze training gebruik van krachtige oude werkvormen, waarmee je zelf veel inzichten kunt opdoen. En natuurlijk zijn we daar, om desgewenst individueel te begeleiden.

De groep

Het programma ondersteunt het werken met een grote groep. We hebben tien plaatsen beschikbaar. Het weerzien met oude bekenden, is in Monumentals altijd een feest. Waarbij ook nieuwe mensen zich snel thuis voelen. Inhoudelijk volg je het programma individueel, maar er is ook veel aandacht voor het met elkaar uitwisselen van know-how. Er is een portal van de Fellowship of the leaves.

De tijden en prijzen

Het Monumentals programma duurt zeven dagen en op de achtste dag vertrek je weer naar huis.

 • Op de dag van aankomst begint het programma om 16.00.
 • s’avonds om 20.00 is er de openingsceremonie.
 • De overige dagen beginnen we om 08.00.
 • Het ontbijt is van 08.00 tot 09.30.
 • Het programma duurt tot circa 19.00.
 • Soms hebben we een avond activiteit.
 • Op de slotdag eindigt het programma om 21.30.
 • De volgende ochtend brengen we de deelnemers terug naar het vliegveld.

Deelname voorwaarden:
Om deel te kunnen nemen is het noodzakelijk dat je deelneemt (hebt deelgenomen) aan Oneindige magie (Vivere).

Voor jezelf, voor je relatie en voor de wereld.