Coming to the heart of London

the Wild Whirling Willow

Het hart in ons netwerk van Europese Hub’s zal worden gevormd door het Centre of Consciousness in Frankrijk. Op een goed bereikbare plek, in de energie van het Zuid Franse Katharenland, ontwikkelen we ons centrale opleiding- en conferentie centrum.

Een thuisbasis waar we ons Fundamentals programma kunnen verzorgen. Een plek waar conferenties kunnen plaatsvinden en waar mensen zich kunnen terugtrekken, wanneer ze ernaar verlangen om in harmonie met de natuur te heroriënteren.

Een hart voor onze eigen activiteiten en een centrale basis voor bewustzijnsontwikkeling.

Harmonie in de verhouding tussen een hectische maatschappij en de stilte van de aarde.

centre conscious leadership

de intenties zijn zich aan het manifesteren

 • Centre of Conscious Leadership France

  Wie groot wenst te creëren, kiest voor een stevig fundament. We hebben een visie, we hebben een programma en we zien een groeiende markt. Een groei die zich niet laat sturen, want onvoorwaardelijke liefde is haar motor. Vanuit onze visie en strategie past een centrale plek, op een logische wijze op ons pad.

  Al vele jaren begeleiden we met Mystic Travel groepen in het buitenland en ervaren de grote toegevoegde waarde, ten opzichte van onze Nederlandse programma’s. Ook weten we dat ze elkaar nodig hebben. Geen centrum zonder hub’s en andersom.

  Voeg daar onze twee Franse namen Céleste en Rien aan toe en dan snap je dat Frankrijk een onvermijdelijke basis voor ons is. 🙂

  centre conscious leadership

 • Investor details

  Hieronder vind je de data, kengetallen en links naar specificaties van dit project, zodra deze beschikbaar zijn.

 • Project status: voorbereiding van de financiering
 • Project bemensing: in opleiding
 • Project Investment: onderhanden
 • Uniovision-5DBC Financials download
 • Start Funding: najaar 2022