Realm van de Dwergen

Toelichting

In de realm van de dwergen tref je de ware kunstenaars aan, in het werken met materie.

Waarbij de specialiteit lijkt te zitten in het vormen vanuit het ongevormde.

Niet zo vreemd, want hun kracht ligt in het eerste chakra en de modus van het bestaansrecht .

De leden van deze realm, zijn tot op het diepst mogelijke niveau, verbonden met de materie van de Aarde. Dat vertaalt zich ook terug in de diepe klank van hun energie. Wat zich op zijn beurt, weer terug kan vertalen in hun fysieke verschijningsvorm.

Waarbij ook een nauwe verwantschap met de Elementals, de energieën die bij de Aarde horen, aanwezig is.

De sfeer in de realm van de dwergen ademt die van warmte en gezelligheid. Er lijkt een grote mate van zorgzaamheid en waardering, voor de individuele prestatie van elke deelnemer aan deze realm.

Natuurlijke materialen zijn onvermijdelijk in hun belevingswereld. Dat kan zich niet alleen vertalen in het scheppen van objecten, maar ook bijvoorbeeld in de ultieme kunst van het koken.

Met een kracht die werkt vanuit de onderste lagen van het menselijk systeem, waar zich ook onze angst bevindt, kunnen ze in de omgang met de anderen soms erg terughoudend of onzichtbaar zijn. Maar is er voldoende veiligheid, dan lijken ze ook vaak over een enorm gevoel voor humor te beschikken.

Het ontvangen van complimenten is, waar het gaat om anderen dan uit hun realm, al snel ongemakkelijk. Maar zet de leden van deze realm in een natuurlijke omgeving, en met het grootste gemak nemen ze je mee in de diepste wildernis.