Our vision

Wanneer de toekomst bekend is, het verleden wordt essentieel

Tijd is niet wat we denken dat het is. Vanwege onze rationele benadering in het verleden, beschouwen de meeste mensen tijd als een lineair concept. Ondertussen ervaart iedereen hoe activiteiten soms sneller of langzamer gaan dan ons horloge. En ook in de wetenschappelijke wereld wordt ruimtetijd al erkend als een niet-lineair fenomeen. De eenvoudigste manier om tijd uit te leggen, is door het te vergelijken met een zwembad: dus wanneer mensen worden geboren, springen ze in het zwembad en beginnen ze te zwemmen. Bij hun dood hebben ze de andere kant van het zwembad bereikt en klimmen uit het water. Eenmaal uit het water lopen ze gewoon om het zwembad heen en kunnen ze weer in het zwembad springen. Of ze lopen naar een ander zwembad en doen hun zwemtocht. Deze eenvoudige verklaring vereist dat je hersenen het concept van tijd heroverwegen. In de Matrix-film zouden ze waarschijnlijk zeggen: er is geen klok. We geven er de voorkeur aan om te zeggen dat de mensheid de 5e dimensie aan het ontdekken is.

 • Entering a new dimension

  Binnen 100 jaar is de wereldbevolking is gegroeid van 2,5 miljard mensen in 1950 naar 7,7 miljard mensen in 2020. Dit komt niet omdat mensen meer seks hebben dan de eeuwen daarvoor. Nee, het komt door een proces van ontwikkeling op lange termijn. De snelle toename van kennis heeft dit mogelijk gemaakt, met beter onderwijs, gezondheidszorg, voedsel, connectiviteit en nog veel meer. Men zou een briljant visioen van onze oude leiders kunnen vermoeden. Maar dit wordt niet weerspiegeld in onze geschiedenisboeken. Lange tijd legden mensen hun geloof voor dit soort vragen in de handen van hun Goden. Maar dat geeft geen erkenning aan al die voorouders die op onze planeet incarneren en sterven. Waarschijnlijk is de rol van de God in onszelf veel groter dan de meesten van ons zich realiseren. Dus om het simpel te houden, laten we zeggen dat deze ontwikkeling een prachtige co-creatie was van onze eigen ‘zielen’ en de God(en) van het universum. Alles bij elkaar hebben we een nieuwe ‘vibratie’ gecreëerd op onze planeet Aarde. Een trilling die ons onbewust naar een nieuwe dimensie heeft gebracht. Na al toegang te hebben gekregen tot de derde dimensie van materie, de vierde van energie hebben we nu de dimensie van tijd ontsloten…

 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

De 5e dimensie

is de dimensie van ons hart. Vanuit het perspectief van bewustzijn is de eerste dimensie ons bestaan. De tweede dimensie brengt reacties met zich mee en de derde dimensie brengt ons begrip van materie met zich mee. De vierde dimensie is het domein van energie, dingen die we kunnen voelen maar niet in onze handen kunnen houden. De vijfde dimensie maakt ons bewust van de natuurlijke relatie tussen materie en energie. Het begrijpen van deze relatie zal de manier waarop we tijd ervaren veranderen. En dit is nog maar het begin… Grappig en helemaal geen toeval, de 5e dimensie wordt ervaren in het menselijk hart. Waar onvoorwaardelijke liefde de regels bepaalt. Deze verandering op onze planeet heeft ‘stilletjes’ impact. Stel je bijvoorbeeld eens voor wat er zou kunnen gebeuren, wanneer legers door hun hart moeten opereren? Ze zouden niemand kunnen doden. Maar belangrijker dan dat is het onvermijdelijke herstel van het evenwicht, tussen materie en energie op onze mooie planeet Aarde. Dit zal het antwoord lijken te zijn op alle problemen, tegenwoordig aangeduid als de mondiale doelen. Dus of we het nu leuk vinden of niet, we hebben onszelf in een grote reset gecreëerd en geen enkele 4-dimensionale organisatie gaat ons daarbij helpen. Omgaan met de 5e dimensie is een individuele verantwoordelijkheid, niemand kan dit voor je doen. Maar wees niet bang, het hart heeft al je antwoorden, moeder Aarde is er voor je en voor een beetje extra handje kun je ons bellen.

 • Unnatural profit

  Misschien wel een van de oudste economische principes in een 3 en 4 dimensionale wereld is het concept van winst. Simpel gezegd, winst is het resultaat van omzet minus kosten. Dit winstprincipe heeft een wereldeconomie gecreëerd die maar één uitkomst heeft: ze zal zichzelf consumeren, als een sprinkhanenplaag. Waarom? Want er is geen beperking. Dit is een natuurwet. Men neemt alleen wat nodig is, om de balans tussen materie en energie te bewaren. De leeuw doodt niet meer dan hij nodig heeft. Wanneer hij meer vlees (materie) eet dan hij nodig heeft (energie), wordt hij te dik, kan hij niet meer hard rennen en de rest kun je je voorstellen. Het ontwikkelen van je concsiousness zal je laten zien hoe de natuurlijke harmonie tussen materie en energie werkt op elk niveau van ons bestaan. Het resultaat van een op winst gebaseerde economie is wat we vandaag in onze wereld zien. Minder dan 1% van de mensen bezit nu meer dan 50% van de hele wereldbevolking. En als je dit nog steeds niet snapt, kijk dan eens naar de laatste film van Sir David Attenburough, de Netflix-series Seaspiracy en Cowspiracy, of kijk gewoon rond in je eigen leven. Wereldwijde bedrijfsidentiteiten nemen de plaats van het hart in. Daarom hebben we een nieuw businessmodel gebouwd, gebaseerd op de natuurwet van onvoorwaardelijke liefde. Waar mensen creëren wat ze nodig hebben, niet meer en niet minder. Klinkt dit te ingewikkeld? Alleen voor je ego.

 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

ONZE VISIE

Bewustzijnsontwikkeling stelt mensen in staat, om vanuit eigen kracht een blijvende harmonieuze relatie met zichzelf en hun omgeving te realiseren.

 • Dit heeft een positief sociaal effect op de mens zelf, bijvoorbeeld op het gebied van werkgelegenheid, gezondheid en de ervaring van welzijn in het leven.
 • Dit heeft een positief sociaal effect op de wijze waarop de mens omgaat met de aarde en het milieu.
 • Dit heeft een positief sociaal effect op de wijze waarop de mens omgaat met zijn medemens.

We zien dat mensen zich maar weinig bewust zijn van de werking en mogelijkheden van hun eigen systeem. (hieronder verstaan we de zichtbare en niet zichtbare aspecten van de gehele mens) Dat heeft een grote impact, op de wijze waarop mensen hun levensomstandigheden creëren. Onbewuste mensen raken gemakkelijk verstrikt in langdurig herhalende patronen, waarbij onzekerheid, emoties en vraagstukken van macht en onmacht de boventoon voeren. Dit heeft in de afgelopen zeventig jaar geleid tot een technologisch en wetenschappelijk gedreven maatschappij, waarbij de mens zichzelf en haar planeet heeft uitgeput. Het is onze visie dat het belangrijk is, om ook dit aspect van ons menszijn ‘bij te trekken’, zodat het evenwicht kan worden hervonden. Deze van binnenuit komende ontwikkeling, heeft een positief sociaal effect op de mens als individu, en daarmee op de mensheid als geheel.

 • De Werfeling Utrecht

  In 2011 voelden we de behoefte om ons bewustzijn te vergroten programma dieper in de alledaagse wereld van mensen. Al vele jaren werkten we op prachtige afgelegen plekken, zoals zoveel van onze collega’s. We openden ons kantoor in het centrum van Groningen. Maar het hebben van een mooi kantoor in het hart van deze stad was voor ons niet voldoende. We bleven nog steeds ongezien door zoveel mensen. Daarom hebben we in de zomer van 2017 besloten om in het centrum van Nederland een awareness experience center te bouwen met een directe toegang tot het winkelend publiek. Dit werd het Werfeling-project. In 2018 zijn we gestart met de voorbereidingen. In april 2019 tekenden we het contract, deden we onze (crowd)funding campagnes en in september 2019 openden we ons eerste centrum. Na een korte booming start komen we de menselijke crises van 2020 tegen. Het Nederlandse publiek bleek van ons concept te houden en we bleven creëren. Voor nu (2021) bevindt de Werfeling zich in een volgende fase van ontwikkeling. Het concept is door de crises heen goed gebleken en is snel gegroeid. Inmiddels hebben we een meer gestage groeifase bereikt. We verwachten dat het binnen ongeveer twee jaar (2021) zijn volwassen longlife en duurzame harmonische positie zal bereiken.

 • The Paris project

  Met onze voornamen Céleste (hemel) en Rien (niets) we hebben de Franse connectie in ons bloed.En dit is wat we voelen, onze trainingsprogramma’s in Frankrijk doen. Zoals we houden van het land, de mensen en de energie. Voor ons is het duidelijk dat we in dit land een verleden hebben. Geloof het of niet, het kan ons niet schelen. In 2012 zijn we begonnen met het doen van onze trainingsprogramma’s in de Regio Noord-Katharen. Hoewel het begon met het idee van mooi weer en lage kosten, leek het de opening van een hele nieuwe fase van ons bedrijf. Fundamentals, Elementals en Monumentals zijn allemaal voorbeelden van succesvolle programma’s die we nu al zo vaak hebben gedaan. Maar Frankrijk betekent meer voor ons. Het heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in de Europese geschiedenis en heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van het moderne bewustzijn. Onze intuïtie laat ons zien welke rol zij zal spelen in de toekomstige ontwikkeling van de Europese gewetensbeweging. Daarom moeten we er zijn, zodat we een bijdrage kunnen leveren. Het is onze bedoeling om in het centrum van Parijs nog een Werfeling-concept te bouwen, gebaseerd op 5DBC-principes. Ons project in Parijs bevindt zich nu in de tweede fase van ontwikkeling en we zijn van plan om in 2023 ons tweede bewustzijnservaringscentrum hier te openen. De basis wordt het Nederlandse Werfeling-concept, met toewijding aan de Franse markt. Compleet met tovenaarswinkel, leesconsulten, steencirkel en het Magical harttrainingsprogramma.

 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

 • The London project

  Onze eerste reis naar het Uniovision-project was naar de Britse zuidwestelijke regio, met Glastonbury, Stonehenge en Dartmoore als belangrijkste attracties. Afkomstig van onze twee afzonderlijke bedrijven, gebruikten we allebei het Flower of Life-symbool in ons logo. En daar stonden we dan, midden in een graancirkel die de Vesica Piscis voorstelde. De eerste twee cirkels van de bloem des levens. Dit was zeker een ‘voorteken’. Het was tijdens deze opmerkelijke reis dat de basis van 5DBC werd gelegd. Vele jaren heeft het ons gekost om de inzichten van ons bezoek aan het ‘land van de heartchakra’ te begrijpen en ermee te kunnen werken. Maar hoeveel Frankrijk ook voor ons persoonlijk betekent, zoveel betekent Groot-Brittannië voor ons bedrijf Uniovision. In onze visie was het onvermijdelijk dat de Brexit zou plaatsvinden, we geloven dat het VK een belangrijke rol speelt in de wereldgeschiedenis. Met de hoofdstad Londen op kop. Deze oude stad waar veel oude spirituele bewegingen hun wortels hebben, zal de derde cirkel in onze strategie zijn. We hebben gepland dat het Londense project de derde in lijn van Europese ervaringscentra wordt. Op dit moment bevinden we ons in de voorbereidende fase van het opbouwen van relaties en het verwerven van de verbindingen die we nodig hebben. De Londense versie van de Werfeling opent naar verwachting in 2024 zijn deuren.

Onze hartslag vandaag:

 • Mystic Travel connects the dots

  De wereld zit vol met prachtige spirituele plekken. De belangrijkste sites zijn goed bekend bij iedereen. Iedereen kent Stonehenge, Mount Shasta en de Egyptische piramides. Maar wat zijn al die andere mooie plekken in Europa? Het was op de nieuwjaarsdag van 2010 dat we besloten om onze Magical Heart-programma’s in het buitenland te gaan doen. We vonden een mooie plek in de buurt van de Pyreneeën, gerund door een Nederlandse dame, genaamd Helen, lokaal bekend als ‘de dame van het meer’. Het eerste jaar hadden we maar één abonnee, maar sinds 2012 zijn we begonnen met het doen van trainingsweken in het buitenland. Na het eerste succesvolle programma Fundamentals hebben we onze programma’s en locaties uitgebreid. Zoals in de boeken van Dan Brown (Da vinci code) waar een Europees spoor van bewustzijn werd ontdekt, waren we ons daar tot dan toe niet van bewust. Van de oceaanoevers van de Scottische Hebriden, het Portugese Monchique-gebergte in. Van de Franse Alpen tot de Italiaanse regio Florence, elk jaar voegen we nieuwe stappen toe aan ons parcours. Het stelt ons in staat om allerlei wereldwijde spirituele bewegingen te ervaren. Elke training heeft zijn eigen thema, geur, geluid, meditaties en vooral een geavanceerde inhoud. Ingebed in mooie plaatsen, onze eigen ceremoniële tenten en met geweldige vegetarische gerechten.

 • La Coeur Magique

  Al bijna tien jaar, we hebben zo veel mogelijk plaatsen in heel Europa gehuurd, dat we net zo goed een leuke plek voor onszelf hadden kunnen kopen. De komende tien jaar willen we een deel van dit geld investeren in onze eigen locatie. Dit moet een plek zijn waar we bijvoorbeeld onze Fundamentals trainingsprogramma’s kunnen uitvoeren. Maar een andere behoefte neemt toe, nu we onze activiteiten in heel Europa uitbreiden. Met de groei van onze ervaringscentra hebben we meer trainers nodig voor ons Magical Heart-programma. Naarmate we trainers uit onze eigen stroom deelnemers aan het Magical Heart-programma werven, zou een meer gecentraliseerde plaats efficiënter zijn. Een derde reden om het project ‘La Coeur Magique’ te ontwikkelen, is de mogelijkheid om een plek te hebben voor conferenties en retraites. Omdat onze vreugde van de schepping hier niet eindigt, zal het geweldig zijn om te investeren in onze toekomst. De ‘La Coeur Magique’ zal deel uitmaken van het investeringsprogramma 2022-2024 en moet zich rond 2023/2024 manifesteren.

 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

[av_ buttonrow_item label=’Meer over onze creaties? klik hier’ icon_select=’no’ icon=’4′ font=’entypo-fontello’ link=’manually,http://’ link_target=” size=’large’ label_display=” title_attr=” color_options=’color_options_advanced’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ btn_color_bg=’custom’ btn_custom_bg=’#138bc6′ btn_color_bg_hover=’ theme-color-highlight’ btn_custom_bg_hover=’#444444′ btn_color_font=’custom’ btn_custom_font=’#ffffe8′ av_uid=’av-4gavar’] Meer over onze Analytics? klik hier