Céleste Banning

  Céleste Banning

   “Er is niets dat mij zo boeit als datgene wat mensen ‘beweegt’.
  In de begeleiding die ik geef, staat ‘aandacht’ voor deze beweging centraal.
  Liefdevolle aandacht in het hier en nu, zodat je kunt ervaren, wat werkelijk is.
  Liefdevolle aandacht voor wie jij in essentie bent, met al je kracht en kwaliteiten.
  – Celeste Banning –

  Mijn persoonlijke visie

  Mensen geven individueel en collectief vorm aan hun leven hier op aarde. Daarbij bewegen mensen zich onbewust in allerlei uitersten, om aspecten van het leven te ervaren. Wanneer het hart betrokken raakt kunnen mensen zich ontwikkelen naar verfijndere niveaus in zichzelf, de angst en emotionele strijd voorbij.
  Het hart  maakt mensen zacht en ontvankelijk, het schept ruimte voor nieuwe mogelijkheden en geeft een wonderbaarlijke glans aan het leven.

  In het werken met mensen staat de energie van het hart voor mij centraal. Mijn ervaring en het proces dat ik zelf heb doorlopen hebben mij onvoorwaardelijke vrijheid gegeven om te leven wie ik ben. In de begeleiding die ik bied komt dit liefdevol tot uitdrukking door het vertrouwen dat ik stel in mijn heldere vermogens.

  History

  Ik ben leergierig en eigenwijs, en zo ben ik ook aan mijn persoonlijke ontdekkingsreis begonnen. Als twintig jarige vertrok ik naar de USA. Daar heb ik zes jaar te midden van de grillige wilde natuur van Californië gewoond.

  In 1992 kwam ik met mijn gezin terug naar Nederland. Mijn liefde voor mensen  en voor de samenleving als geheel, heeft geleid tot het volgen van de agogische HBO opleiding ‘Culturele en Maatschappelijke Vorming’. In die zelfde jaren heb ik aan diverse professionele trainingen en workshops deelgenomen o.a. Emotioneel lichaamswerk, Attitudinal healing, Empowerment, Chetana en Intuïtief ontwikkelen.

  Van 1998 tot 2009 was ik werkzaam als sociaal cultureel werker, projectleider en als docent binnen de volwasseneneducatie waar ik een breed scala aan trainingen heb ontwikkeld en verzorgd. Individuele coachgesprekken met cursisten maakten dat ik de behoefte voelde om opgeleid te zijn op een dieper niveau.

  Daarop heb ik de opleiding tot Intuïtief Begeleider & de vervolg opleiding daarvan, voltooid.

  Sinds 2006 bied ik training en begeleiding gericht op het ontwikkelen van bewustzijn, het integreren van ervaringen & het creëren van (nieuwe) mogelijkheden buiten bestaande kaders.

  Vanaf 2010 ben ik als CEO en meester begeleider, van Uniovision werkzaam binnen ons gezamenlijke concept.

  Céleste Banning
  030- 227 3360
  celeste@uniovision.nl

  Ieder ‘probleem’ dat je in je leven tegenkomt
  bevat zaad van ongekende mogelijkheden.
  Mogelijkheden tot bewustzijn en transformatie.”

  ”Om deze mogelijkheden te benutten
  en het zaad tot haar volle potentie te laten uitgroeien heeft zij voeding
  en gerichte aandacht nodig”
  Celeste Banning