The real revolution today

is the evolution of consciousness

welcome to our

5 Dimensional Business Concept

welcome to our

5 Dimensional Business Club

& ontdek een nieuwe vorm van ondernemen

Beste bezoek(st)er

We heten je graag van harte welkom op onze site.

We zijn een vijf dimensionale organisatie, met de intentie om een platform te bieden voor mensen die vanuit bewustzijn willen leven en ondernemen. Voor particulieren, doorgewinterde ondernemers tot jonge startende entrepeneurs en iedereen daartussen.

Lees meer over hoe wij op een nieuwe manier bijdragen aan de harmonie in de wereld. Ontdek hierin een andere vorm van samenwerken. Wat een gezond rendement kan bieden voor iedereen. Waarbij keuzes op een andere manier worden gemaakt.

Eenvoudige en essentiële principes liggen eraan ten grondslag. Principes die voortkomen uit de verbinding van economische grondslagen en de verfijnde vermogens van de mens.

Onze inbreng is een vorm van ondernemen waarin besluitvorming vanuit het hart de kern vormt. Waarin relaties zich kunnen ontwikkelen naar een volgend level. Dus of je nu klant, investeerder of gewoon nieuwsgierig bent, ontdek wat met onze vorm voor jou kunnen betekenen.

Wij werken inmiddels al een aantal jaren in deze vorm. We nodigen je uit om er kennis mee te maken. Want we ervaren dat hier veel antwoorden op de vragen van de wereld, gewoon voor het oprapen liggen.

Céleste Banning en Rien Hagenaars

Investeren in de mensheid?

scroll on, evolution is happening right now!

Voor wie wil investeren in een bewuste mensheid, bieden we een unieke gelegenheid. Want met een eigenzinnige vorm, hebben we een aantrekkelijk aanbod voor klein en groot.

Daarom nodigen we graag investeerders uit, die een verdere groei van het bewustzijn in de wereld mogelijk willen maken.

Het Magisch Hart

vormt ons inhoudelijk fundament.

Het Magisch Hart

vormt ons inhoudelijk fundament.

We leven in een vijf dimensionale werkelijkheid.

Het hart is daarin de kern.

Wat betekent dat voor een mens?

Hoe kun jij daar mee omgaan?

ontdek er meer over bij Learn

Vijf dimensies

waarmee wij de markt bedienen

Vijf dimensies

waarmee wij de markt bedienen

Particulier

Céleste

High end

Rien

Spirituele reizen

Céleste & Rien

Frankrijk (io)

Klasina

Anne-Marie

Omdat tevredenheid, de sleutel kan zijn naar een harmonieuze wereld.

Business

met een bewust concept

Business

met een bewust concept

een Club

verbonden in vijf richtingen

Klanten

Leveranciers

Medewerkers

Investeerders

Eigenaars

The real revolution today

is de evolutie van bewustzijn

want 5DBC doordat daarmee

5 Dimensional Business Concept

[ av_textblock size=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” font_color=” color=” id=” custom_class=” av_uid=” admin_preview_bg=”]

Klanten

[/av_textblock]

Leveranciers

Team

Beleggers

Eigenaren

A new and harmonic entrepeneurship

Beste bezoeker Wij heten u van harte welkom in het hart van ons 5DBConcept. Want dit is de levende motor die het bloed door de aderen van onze bedrijven pompt.

Lees meer over ons revolutionaire bedrijfsconcept, waarmee we bijdragen aan harmonie in de wereld. Ontdek een andere vorm van teamwork. Wat resulteert in een gezond rendement voor iedereen en keuzes op basis van het hart.

Er liggen eenvoudige en essentiële principes aan ten grondslag. Principes die voortkomen uit de verbinding van economische fundamenten en de ongelooflijke mogelijkheden van de mensheid. De resultaten maken ons blij en zijn al vele jaren succesvol gebleken.
Dus of u nu klant, investeerder of gewoon nieuwsgierig bent, ontdek wat 5DBC voor u kan betekenen.

We nodigen u uit om het ook te leren kennen. Omdat we hier ervaren dat veel antwoorden op de vragen van de wereld, er gewoon voor het oprapen liggen.

Céleste Banning en Rien Hagenaars

waarbij 5DBC ,zodat en dus want

Investeren in de mensheid?

scroll verder, evolutie is aan de gang op dit moment!

Wij bieden een unieke kans voor diegenen die willen investeren in bewuste menselijkheid. Want met een uniek waardevoorstel hebben we een aantrekkelijk aanbod voor jong en oud. Daarom nodigen we graag investeerders uit, die verdere groei van het bewustzijn in de wereld mogelijk willen maken.

 • The Magical Heart

  Wist je dat het hart de energetische basis is voor ons vermogen om te voelen? Maar ook de eerste cellen die als baby zijn aangemaakt, zijn die van het hart. En dit is nog maar het begin van de magie van het hart… Het element goud heeft de frequentie van het hart. Goud wordt al sinds het begin van de mensheid gebruikt voor het stabiliseren van geldsystemen. (pas in de 20e eeuw werd de gouden standaard beëindigd) Dat is geen toeval. En bovenal is het hart het symbool van onvoorwaardelijke liefde over de hele wereld. Hoe verhoudt al deze magie zich tot ons bedrijf? Degenen die het risico nemen om de ware betekenis van het hart te onderzoeken, zullen ontdekken dat het verantwoordelijk is voor het onderhouden van een harmonische en duurzame relatie tussen energie en materie. Dit werkt voor één mens, een groep mensen en zelfs voor organisaties. Dus in ons 5-dimensionale bedrijfsconcept handelen we op de op het hart gebaseerde relatie, tussen onze stroom van materie en onze stroom van energie.

 • The Magical Heart

  awareness education program

 • De Werfeling

  experience centre Utrecht

 • Paris project

  experience center Paris

 • London project

  experience center London

 • Mystic Travel

  spirituele avonturen in Europa

 • La coeur magique

  trainings- en congrescentrum

 • Our flow of energy

  Omdat we van het creëren van magie houden, onderscheiden we twee hoofdstromen in ons bedrijf: de stroom van energie en de stroom van materie. Onze besluitvorming is altijd gebaseerd op het handhaven van de natuurlijke balans van het hart, tussen deze twee hoofdstromen. We ontdekten ongeveer acht jaar geleden voor het eerst hoe we met de stroom van energie konden werken. Terwijl we mensen trainden in de ontwikkeling van hun bewustzijn, werden we geconfronteerd met de moeilijkheid om de juiste prijs te bepalen. Omdat we ceo’s en mensen zonder baan hadden, die dezelfde programma’s volgden, losten we het prijsprobleem op door gebruik te maken van de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Tegenwoordig hebben al onze klanten hun eigen persoonlijke prijzen. We hebben onze kennis uitgebreid naar onze retailprijzen en andere activiteiten. Het bleek een gezonde manier om te doen waar we het meest van houden: magie creëren in ons bedrijf. Dus al vele jaren meten we al onze transacties in gegeven energie en ontvangen energie.

 • Our flow of matter

  Aangezien materie misschien wel de meest interessante ervaring is in het zijn van een ziel op aarde, kunnen en willen we onze zaken niet doen zonder materie. We hebben bijvoorbeeld een fit lichaam nodig, om onze klanten te kunnen begeleiden. Maar we werken ook graag op een fijne locatie. Ons begrip van het belang van materie in ons bedrijf was er niet sinds het begin. In eerste instantie lag onze focus op het creëren van succesvolle trainingsprogramma’s. Maar toen we onze trainingen in het buitenland begonnen te doen, ontdekten we de relatie tussen de materie en energie in onze training. Pas toen realiseerden we ons dat onze energetische creatie veel groter was dan onze creatie in materie. Dit inzicht legde de basis voor het uiteindelijk creëren van de Werfeling: een solide en mooie werkruimte van 230m2 in hartje Utrecht. En daarom is de tweede stroom die we tegenwoordig in al onze transacties meten de stroom van materie. Van het ontvangen van ons gebouw, voorraad en koffiekopjes tot de verkoop van artikelen in onze winkel en het koken op onze internationale reizen.

Onze hartslag vandaag:

 • In het hart is er nu pas

  Je hart begint bij je geboorte en eindigt bij je dood. Het houdt nooit op, er is alleen de levende ervaring van nu. Dit beschrijft misschien wel het beste hoe we naar ons bedrijf kijken. Er zijn alleen de stromen van energie en materie, die zich voortdurend in het nu bevinden. Daarom werken we zelf met deze stromen. Balansen vormen het verleden of prognoses voor de toekomst, zijn fijn voor de geest en noodzakelijk voor externe partijen als banken en belastingen. Maar het feitelijke leiderschap en de besluitvorming van ons bedrijf is gebaseerd op het handhaven van de gezonde stroom van energie en materie. Dit is een veilige gids gebleken door de stormen van het verleden en zelfs de huidige crises. Dit is waar onze ware ondernemersharten kloppen. Waar we magie creëren, meeliften op de golven van de bewustwordingsmarkt. (En daarnaast heeft het de administratiekosten tot een vriendelijk laag niveau teruggebracht 🙂

Klanten materie
Leveranciers energy
materiaal
medewerkers energy
Mederwerkers materie
Investeerders energy
Investeerders materie
Eigenaren energy
Eigenaren material
Totaal energy
Totaal materie
  [av_ iconlist_item title=’One view is our guide’ icon=’uf106′ font=’flaticon’ heading_tag=” heading_class=” link=” linktarget=” linkelement=” av_uid=”] De bovenstaande grafiek beschrijft de geconsolideerde stromen van energie en materie in onze bedrijven en de relatie tussen die twee. Momenteel worden onze activiteiten beïnvloed door de menselijke crises. Het effect dat het heeft op onze situatie ………… [/av_iconlist_item]