Rien Hagenaars

  Mijn persoonlijke visie

  Mensen zijn vrij in het kiezen van hun bestemming. Wanneer je daar bewustzijn aan toevoegt, ben je in staat om de magie van het leven te doorgronden.

  History

  Ik groeide op in een Amsterdams ondernemers gezin. Dit betekende voor mij vrijheid, zelfstandigheid en respect voor de klant. Waarna ik als registeraccountant (tot 1990) de essentie van geld en bedrijfsprocessen leerde doorgronden.

  In het beantwoorden van grote bestuurlijke vraagstukken moest mijn ratio ruimte maken voor mijn intuïtie. Hierdoor werd ik me bewust van de onzichtbare invloeden, in de besturing van een bedrijf. (tot 2001) Hierdoor geïntrigeerd, ging ik van onbewust bekwaam naar bewust bekwaam en gaf ik mijn carrière een nieuwe wending.

  Sindsdien begeleid ik mensen en organisaties bij de ontwikkeling van hun bewustzijn. Waarmee de ‘magie’ die ik eerder had gevoeld, nu is omgezet in een bewuste integratie van mijn heldere en analytische vermogens.

  Highlights uit mijn CV

  CEO en begeleider van het Uniovision concept (18jr)
  Algemeen directeur IT bedrijf FT+ (2jr)
  Interim Manager, Ordina (1jr)
  Board of Directors, Motip Dupli Group* (7jr)
  Algemeen directeur, De Beer Lakfabrieken* (2jr)
  Financieel directeur, Post Holding* (2jr)
  Financieel controller, Motip*(3jr)
  Registeraccountant,  PWC (tot 1990)

  Opleidingen

  Intuïtief begeleider en Ave Tara (Cemra)
  Transformationeel trainer en coach (Orbis)
  Registeraccountant (Nivra-Nijenrode)
  (in 2007 uitgeschreven als RA)

  Rien Hagenaars
  030- 227 3360
  rien@uniovision.nl