Adres en route

Het hart van onze activiteiten vindt plaats aan de Oudegracht aan de werf 163 te Utrecht. Dat is hartje centrum, tegenover Winkel van Sinkel en het oude stadhuis, beneden aan het water.

We zitten midden in het voetgangersgebied, wat maakt dat je ons het gemakkelijkst lopend bereikt. Op circa 10 minuten loopafstand zijn het centraal station en parkeergarages komende vanuit alle windrichtingen.

Oudegracht aan de werf 163

3511 AK

UTRECHT

(de trap af, aan het water)

Reisadvies: openbaar vervoer

We zitten op zeven minuten loopafstand van het centraal station Utrecht. Verlaat het station in de richting centrumzijde en vervolg je route door het vernieuwde Hoog Catharijne. Volledig overdekt kom je dan uit op het Vredenburgplein (waar de markt is). Sla daar rechtsaf naar de Lange Elisabethstraat (de drukke winkelstraat) en steek een van de steegjes aan je linkerhand door.

Dan kom je altijd uit bij de Oudegracht. Volg deze naar rechts tot de steeg Massegast aan je rechterhand. (Op de hoek van Cos en Pull&Bear)
Neem de trap aan je linkerhand naar het water en je staat voor de ingang van de Werfeling. (we zitten naast de waterfietsen)

Vanaf het centraal station kun je ook bus 28 nemen naar Neude. Dan loop je in vijf minuten langs de Oudegracht naar de Werfeling. (komende vanaf de bushalte ga je linksaf de Oudegracht op)