the Wizard store

een fysieke ervaring van het Magisch Hart

  De Wizard store is een unieke spirituele ervaring.

  Wat is jouw magie?

  De Wizard store is een magisch experience center, gebouwd op 13 realms. Een unieke spirituele winkel, gevuld met magische objecten. Magische artikelen, die je dichter bij jouw eigen magie kunnen brengen. Het vinden van jouw eigen realm, reikt misschien wel verder dan je verwacht.

  Daarom vind je niet de kaarten bij de kaarten. Of de stenen bij de stenen.
  Neen, onze magische artikelen zijn gegroepeerd per realm.

  Stap binnen in de Diagon Alley en maak kennis met bijvoorbeeld de realms van de Elfen, Wolven en Draken. Kortom, de Wizard store is een unieke winkel, die je nergens anders in Nederland tegen zult komen.

   Kristallen

   Kristallen zijn een mooi voorbeeld van magische objecten. Want naast hun schoonheid heeft ook ieder kristal een eigen energetische frequentie. Dat is waar ze hun werkingskracht aan ontlenen.

   Ons assortiment is zo samengesteld dat we voor iedere realm een aantal mooie bijpassende kristallen hebben. Zo kunnen ze je versterken, bij wat je in dit leven wilt neerzetten.

   Onze kristallen worden door ons met de hand geselecteerd bij onze leveranciers. Daardoor hebben we steeds de beste kwaliteit. Zodra ze bij ons in de Werfeling zijn, worden ze extra opgeladen met de energie van onvoorwaardelijke liefde. Waardoor je met deze prachtige zuivere kristallen je magie kunt bedrijven.

   Wanneer je een kristal zoekt, dan kun je deze het beste zelf komen voelen. Op verschillende manieren kunnen we je daarbij helpen. Niet alleen middels kennis van het kristal, maar ook via een snelle energie lezing kunnen we je het beste advies geven.

   Wil je ons assortiment online bekijken, bezoek dan hier de kristallen in onze webshop.

   gewoon een kleine impressie om even van te genieten

   We hebben een breed assortiment aan kristallen

   Bekijk onze hele collectie in de webshop, via deze link

   • follow the white rabbit

   Wanneer mensen het pad van de magie betreden, krijgt hun bewustzijn van tijd een nieuwe ervaring. Dat begint al wanneer je bij de Werfeling binnen komt. Want in ons vijf dimensionale experience center is tijd niet langer lineair, maar een persoonlijke ervaring geworden.

   Heden, verleden en toekomst

   Op verschillende manieren werken de meesters van de realms met het fenomeen tijd. De een gebruikt de runen, een ander haar Tarot en een derde geeft de voorkeur aan een Kristallen bol. Ons maakt het niet uit. Want het is onze intentie elke realm van de juiste benodigdheden te voorzien.

   Kom langs om te ontdekken hoe we jou daarbij kunnen ondersteunen.

   Het hippe begrip ‘Inclusive’ doet ons smakelijk lachen. Want de Werfeling is een plek waar misschien ook wel de vreemdsten zich thuis voelen. Of je nu een ziel met  Buitenaardse, Indiaanse, Sjamanistische, Keltische, Scandinavische of Tibetaanse achtergrond bent, hier maakt het niet uit.

   In de Werfeling is niemand vreemd

   Ook vragen over geest en lichaam, de relatie tussen je ziel en je geslacht, mannelijke en vrouwelijke kracht, donker en licht alles krijgt vanuit het perspectief van bewustzijn een vrije liefdevolle betekenis.

   Ontdek hoe de realms verbindend kunnen werken, waar het gaat om het erkennen van wie je bent en waar je bij hoort.
   Want dat is waar de Werfeling experience voor staat.

   Beyond your wildest imagination.

   Geometrische objecten die je bewustzijn activeren

   Wie met een onderzoekend oog kijkt naar de wereld, zal op allerlei gebieden steeds dezelfde geometrie ontdekken. Of je nu kijkt naar beroemde architecten als Gaudi, onder de microscoop het oog van een insect bestudeert of symbolen in Egyptische tempels onderzoekt, overal duikt dezelfde geometrie op.

   We hebben ze gevat in houtsneden in diverse groten en vormen. Wanneer je naar afwijkende maten dan hieronder zoekt, neem dan contact met ons op. Vaak is dit een maatwerk product.

   Magie en mannelijke kracht

   Spiritualiteit is voor vrouwen en voor mannen. Dat klinkt heel logisch. Toch zien we zelfs vandaag de dag, dat meer vrouwen dan mannen dit pad durven te bewandelen. Iets wat goed op zich goed is voor de onbalans in de wereld. Maar laten we voorwaarts gaan.

   Daarom richten wij ons erop om ook voor mannen passende spirituele objecten aan te bieden. Die natuurlijk ook weer heel geschikt zijn voor vrouwen, die een versterking van hun mannelijke kracht nodig hebben.

   Een voorbeeld van artikelen in deze lijn zijn onze handgemaakte Athame’s (messen). Waarbij elk mes heeft een eigen verhaal en eigen magische krachten heeft. Het is de energie van de gebruiker die het mes aantrekt.

   Een recensie van één van de verkrijgers:
   “Dit is ’s werelds beste cadeau ooit, ik heb nog nooit zo’n betekenisvol cadeau gekregen.”

   • Spirituele home deco cadeau’s

   Magie en vrouwelijke kracht

   De grootste vrouwelijke kracht op Aarde is de zwaartekracht. Wellicht had je dat niet gerealiseerd. Maar kijk maar eens hoeveel mannelijke kracht Elon met zijn raket nodig heeft, om van de Aarde los te komen.

   Wie magie bedrijft heeft vrouwelijke kracht nodig. Of je nu een vrouw of man bent, dat maakt niet uit. Want vrouwelijke kracht geeft aantrekking, schoonheid en warmte aan je creaties.

   Daarom hebben we allerlei mooie artikelen in onze realms, die je vrouwelijke kracht kunnen versterken. Tijd om te genieten van de schoonheid en ontvankelijkheid der dingen.

   Toverstaffen

   Voor de kenners is een toverstaf misschien wel het summum van magie. Een persoonlijk magisch object, dat bijdraagt aan de besturing van je uitgaande energie.

   Maar niet alleen voor de echte wizards van deze tijd, is de toverstaf een fantastisch mysterieus object. Veel mensen voelen zich er door geïnspireerd.

   En mocht je denken dat je hier voor naar de Weg-is-weg moet, dan heb je die nu gevonden.

   De Nederlandse Olivander voorziet ons van toverstaffen, die door hem uniek en met de hand gemaakt worden. Daarnaast zijn ze voorzien van een zuivere bekrachtiging en hebben ieder een eigen energetisch profiel..

   Het aanschaffen van een toverstaf is op zichzelf al een unieke ervaring. Want een toverstaf moet bij je energie passen. Daarbij krijg je alle ruimte om te voelen welke toverstaf het beste bij je past. Waarna we je ook ons advies geven over welke toverstaf, het beste bij jouw energie past.

   Geen magie zonder spreuken en journals

   Van oudsher staat de wereld van magie bekend om haar spreuken of toverformules. Maar niet alleen daar, ook in de wereldreligies kom je ze tegen.

   Ongeacht hun herkomst, wij spreken liever over Intenties. Want intenties zijn de structuren die jouw creaties hun vorm in de stoffelijke werkelijkheid geven.

   Daarom hebben we ook prachtige journals, schrijfwaren en andere middelen, om jouw intenties in de stof te brengen.

   Bewustzijn activeert al je zintuigen

   Geuren spelen een belangrijke rol in de wereld van bewustzijn.

   Wierook

   Wierook is een verfijnde manier om de energie op een plek te reinigen.

   Voor veel mensen roepen de geuren plezierige (en soms ook onplezierige) associaties op.

   Wij zoeken continue naar verfijnde geuren die passen bij de verschillende realms van onze bezoekers.

   Kom ze ontdekken en geniet van wat een geur met jouw thuis kan doen.

   Klik hier om onze hele collectie te zien.

   Smudges

   Smudgen is een oud ritueel. Met een smudgestick kun je jezelf en/of de energie in een ruimte reinigen. Het kan je ook ondersteunen in het uitvoeren van rituelen.

   Ieder kruid heeft zijn eigen unieke werking. We informeren je er graag over.

   Ontdek de kracht van dit heerlijke natuurprodukt.

   klik hier om de hele collectie te zien

    Innovatie met onze eigen producten

    Natuurlijk bedrijven we ook zelf magie. Dat zie je op verschillende manieren bij ons terug. Een mooi voorbeeld daarvan zijn de producten die we zelf ontwikkelen.

    Zo waren de hits van 2022 de door ons zelf ontwikkelde Werfeling Enchanted Incense en de Werfeling Stonecircle.

    Daar houdt het voor ons niet mee op. We zijn al weer druk bezig met het ontwikkelen van de volgende lijn met artikelen. Wat dat gaat worden? Dat kunnen ze je wellicht in de realm van de Zieners al vertellen.

    Want wie zijn hele potentieel weet in te zetten, kan ook voorzien welke artikelen aansluiten bij de verlangens van de mensen van morgen.

    Onze homemade Werfeling Enchanted Incense

    all natural, verhitting in plaats van verbranding

    Werfeling Stonecircle

    raadpleeg je eigen steencirkel, connected met de grote steencirkels in de wereld.

    Magisch zand

    een krachtige basis voor wie zijn intenties in de stof wil brengen

    prijzen in een natuurlijk evenwicht

    We hebben een eigen visie op wat voor ons de juiste prijs van een product is. Dit is ontstaan vanuit onze opleidingen, waar mensen met de meest uiteenlopende achtergronden samen aan dezelfde trainingen deelnamen.

    Gebouwd op de natuurlijke relatie tussen energie en materie ontstond er een nieuw business model. We hebben het 5DBC genoemd, het vijf dimensionale business concept. (We hebben een website www.5dbc.nl waarin we hierover veel meer vertellen.)

    Van daaruit bepalen we welke waarde bij een artikel past en wat wij daarvan nodig hebben om ons bedrijf te laten draaien. Soms zijn onze producten daardoor goedkoper en soms duurder dan onze collega’s. Ontdek het zelf.

    In elk geval weet je dat elke euro die je in de Werfeling uitgeeft, bijdraagt aan de ontwikkeling van het bewustzijn van mensen in de wereld.

    We leggen je er graag meer over uit.

    • Pendels

     misschien wel het meest onderschatte magische object